Det å vandre en tur i skogen en regnfull høstdag er fantastisk. Turen fra Sognsvann til Ulkevålserer er akkurat passe utfordrende og lang for «vanlige» turgåere som meg.
Fra Frognerseteren går det flere turløyper som kan brukes både til fot og sykkel turer om sommeren og på ski om vinteren. Om sommeren kan du følge godt skiltete turløyper og komme til mange fine fiske / bade vann, eller plukke blåbær, multebær og tyttebær. Om vinteren er det flotte oppkjørte skiløyper for både korte og lange turer. På Frognerseteren finner du også en fin gammel restaurant i en gammel tømmer bygning og her kan du også utsikt over det meste av Oslo by.
Markene rundt Oslo har lett adkomst fra flere punkter vha offentlig transport - fine stier og løyper som er godt merket sommer og vinter - vakker natur
Nydelig tur opp til Vettakollen,dette anbefales på det sterkeste,tur inn i naturen med mye skog og avsluttet med bad på Sognsvann.
Vi har en fantastisk natur rundt Oslo. Ta på gode sko og kom dete IT i den vakre naturen vi har.
Ta el kaffe på en av kaféene. God tir
Det Er så lett å komme seg til marka fra sentrum - herlig avbrekk fra bykaoset! Familien min bor i Lillomarka og derfor ferdes jeg ofte i Oslos markagrense