“Overraskende god mat 😊”

Restaurant Sjøloftet
Vurdert som nr. 1 av 4 Restauranter i Brevik
Kjøkken: Grill, Sjømat
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: Sjøloftet er så mye mer enn premium pizza fra eget bakeri. I trå med det opprinnelige konseptet sørger våre dyktige kokker for at vi kan tilby en rikholdig og fristende à la carte meny med hovedvekt på smakfulle pasta- og grillretter i tillegg til fisk og skalldyr. Med en fantastisk utsikt over Brevik havnebasseng og dyktige servitører som vertskap håper vi du vil glede deg over et besøk hos oss på Sjøloftet i Brevik! Vårt restauranthus er stadig under utvikling, og består i dag av Restaurant Sjøloftet med uteserveringene Lektern og Soldekket, Verftet Selskapsstue, Ruffen Konferanserom og Stålpressa Øl & Vinstue. Under Sjøloftet anlegg hører det også til egen gjestehavn med servicebygg, kiosk, isbar og to hotellrom.
Anmeldt 11. september 2019 via mobile enheter

Jeg bor i Porsgrunn, 5 minutter unna Sjøloftet, og forbinder Sjøloftet med Pizza! Har spist utallige pizzaer derfra opp gjennom årene, og vet hva de står for - veldig gode pizzaer 😊 Denne gangen var vi 8 personer som skulle bestille alt annet enn pizza, og må innrømme at jeg fikk meg en herlig overraskelse! 8 ulike retter, og alle var veldig godt fornøyd! Min Tournedos smakte himmelsk, med herlig garnityr! Så neste gang du skal på Sjøloftet - prøv noe annet enn pizza! 😊

Takk, 423ketilk

Anmeldt 4. september 2019

Flott beliggenhet i Breviks havnebasseng. Flott atmosfære god mat og hyggelig betjening. Bedre pizza skal du lete lenge etter. Du finner den kanskje ikke heller.
De har også en god al carte meny pluss ypperlig til lunsj.

Takk, rydper
Anmeldt 31. august 2019 via mobile enheter

Vi var ganske mange denne dagen. Vi spiste pizza.. god service og pizza. De stekte flere pizza da vi var sultne. Kommer igjen.

Takk, 894hannes
Anmeldt 25. august 2019

Sjarmerende sted, Brevik. Dessverre et sted man farer forbi på E18. Burde absolutt stoppe å kjøre ned i byen. Masse historie og vi stoppet for lunsj på Sjøloftet. Gode lunsjretter og hyggelig og rask betjening. Maten god og smakfull. Ships av søtpotet var nytt og godt.
Absolutt et sted å spise!

Takk, 996henrikw
Anmeldt 8. august 2019 via mobile enheter

De skal ha for at pizzaen er veldig, veldig god. Men den er ikke verdt å vente 50 minutter på, tross få besøkende. Bord som kom lenge etter oss fikk pizzaen sin før oss. De tre ansatte ute på lekteren står og henger i baren og er mer opptatt av all vepsen, før de etter 45 minutter gir beskjed om at de hadde rotet til bestillingen og beklaget dette. Men hva hjelper egentlig det? Virket også som om betjeningen glemte drikkebestillingen flere ganger.

Vil også si at det ikke er greit at dere sprayer insektsspray rundt om kring i baren, når det står rent bestikk, glass og kopper under. Det kan ikke være godkjent.

1  Takk, amabak1

Reisende som så på Restaurant Sjøloftet, så også på

Har du vært i Restaurant Sjøloftet? Del dine erfaringer!