Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig kommunikasjon og service ”
Anmeldelse av Restaurant Sjøloftet

Restaurant Sjøloftet
Vurdert som nr. 1 av 4 Restauranter i Brevik
Kjøkken: Grill, Sjømat
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Familier med barn
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Buffet, Levering, Uteservering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Beskrivelse: Sjøloftet er så mye mer enn premium pizza fra eget bakeri. I trå med det opprinnelige konseptet sørger våre dyktige kokker for at vi kan tilby en rikholdig og fristende à la carte meny med hovedvekt på smakfulle pasta- og grillretter i tillegg til fisk og skalldyr. Med en fantastisk utsikt over Brevik havnebasseng og dyktige servitører som vertskap håper vi du vil glede deg over et besøk hos oss på Sjøloftet i Brevik! Vårt restauranthus er stadig under utvikling, og består i dag av Restaurant Sjøloftet med uteserveringene Lektern og Soldekket, Verftet Selskapsstue, Ruffen Konferanserom og Stålpressa Øl & Vinstue. Under Sjøloftet anlegg hører det også til egen gjestehavn med servicebygg, kiosk, isbar og to hotellrom.
Anmeldt 12. september 2020 via mobile enheter

Vi var 3 stykker her for å spise middag. Vi bestilte drikke, en stor pizza og en pastatallerken. Drikke kom raskt og uten problemer, men maten fikk vi aldri. Det er viktig å påpeke at det var mange gjester her denne dagen, men det var ingen kommunikasjon fra servitørene om hva som foregikk som førte til at ingen gjester bortsett fra to stk fikk mat servert.

Må også påpeke at de to gjestene som fikk matservering kom lenge etter oss og mange andre. Vi spurte en servitør om hva som hadde skjedd, og fikk beskjed om at et problem hadde oppstått på kjøkkenet. Hvorfor får andre gjester som kommer etter oss mat da?

Servitøren ga også uttrykk for at det var dumt vi hadde bestilt pasta også, da dette ville ta lengre tid å lage. Dårlig unnskyldning da ingen i restauranten har fått mat, enten det er pizza eller pasta, med unntak av to stykker.

Vi bestemte oss for å betale for drikke og dra. Flere servitører stod kun bak disken uten å kommunisere med oss gjester, ei fikk vi heller ingen form for kompensasjon for den ekstremt lange ventetiden. Skuffende.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, noranh98
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (173)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 173 anmeldelser

Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Har spist pizza her tidligere, og den er meget god. Prøvde oss på á la carte i dag, og det stod til langt under pari. Kamskjellene til forrett virket fristende, men da jeg fikk høre at de var nederlandske, men med en pris som stemmer bedre med ferske, norske kamskjell, valgte jeg heller noe annet. Carpaccioen bestod av nydelig indrefilet, men den såkalte pepperrotdressingen manglet den snertne stingen av pepperrot. Jeg mistenker at det er akkurat samme rømmedressing som går på pizzaen. Hva de importerte blåbærene gjorde i retten aner jeg ikke.

Til hovedrett gikk jeg for spareribs. Her kan man ikke bomme. Dessverre var barbeque-glazen helt smakløs, og selve kjøttet var tilberedt altfor tidlig på dagen. Det var tørt, og tålte dermed oppvarming dårlig. Comeslawen på kun rødkål var uinspirerende, og kun pommes friten holdt ok standard. I seg selv en skuffende rett, og til 339 kr er det et direkte ran. Her bruker kjøkkenet alle lettvinte løsninger for å kutte kostnader, og de blir lett gjennomskuet.

Vinkartet var ikke særlig imponerende, men vi oppdaget at det stod "vi har også annen god vin på lager - spør din servitør". Dette viste seg å kun være én enkelt dessertvin, samt en Chianti. Valget falt på en Rioja, som må sies å være besøkes høydepunkt.

Servicen var upåklagelig da vi måtte etterspørre salt, pepper, servietter og vann, og vi kan nok dessverre ikke forvente mer av et sted som livnærer seg på turister i sommerhalvåret. Synd, for selve stedet er nydelig.

Dato for besøk: august 2020
4  Takk, Unborn_Platypus
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020

Vi var her med et vennepar og skulle spise på lekteren. Det var mye folk, og godt vær. Stemningen var god helt til bestillingen vår ble borte. Og vi ventet over 1 time ekstra på å få pizzaen vår. Dette er forskjellen på profesjonelle servitører og ikke.. Dette svarte ikke til forventningene våre, desverre.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, OmnioReise
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk mat, hyggelig service og fint lokale. Kommer gjerne tilbake. Vi er familien på 4 og alle ble fornøyd med maten sin.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, wero85
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

Vi spiste and og linguine. De ble servert av en jarmerende kelner, litt ute av trening, men maten var fortreffelig.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, BentF_12
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant Sjøloftet, så også på

 

Har du vært i Restaurant Sjøloftet? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din