Vi var 3 stykker her for å spise middag. Vi bestilte drikke, en stor pizza og en pastatallerken. Drikke kom raskt og uten problemer, men maten fikk vi aldri. Det er viktig å påpeke at det var mange gjester her denne dagen, men det var ingen kommunikasjon fra servitørene om hva som foregikk som førte til at ingen gjester bortsett fra to stk fikk mat servert.
Må også påpeke at de to gjestene som fikk matservering kom lenge etter oss og mange andre. Vi spurte en servitør om hva som hadde skjedd, og fikk beskjed om at et problem hadde oppstått på kjøkkenet. Hvorfor får andre gjester som kommer etter oss mat da?
Servitøren ga også uttrykk for at det var dumt vi hadde bestilt pasta også, da dette ville ta lengre tid å lage. Dårlig unnskyldning da ingen i restauranten har fått mat, enten det er pizza eller pasta, med unntak av to stykker.
Vi bestemte oss for å betale for drikke og dra. Flere servitører stod kun bak disken uten å kommunisere med oss gjester, ei fikk vi heller ingen form for kompensasjon for den ekstremt lange ventetiden. Skuffende.