Har spist pizza her tidligere, og den er meget god. Prøvde oss på á la carte i dag, og det stod til langt under pari. Kamskjellene til forrett virket fristende, men da jeg fikk høre at de var nederlandske, men med en pris som stemmer bedre med ferske, norske kamskjell, valgte jeg heller noe annet. Carpaccioen bestod av nydelig indrefilet, men den såkalte pepperrotdressingen manglet den snertne stingen av pepperrot. Jeg mistenker at det er akkurat samme rømmedressing som går på pizzaen. Hva de importerte blåbærene gjorde i retten aner jeg ikke.
Til hovedrett gikk jeg for spareribs. Her kan man ikke bomme. Dessverre var barbeque-glazen helt smakløs, og selve kjøttet var tilberedt altfor tidlig på dagen. Det var tørt, og tålte dermed oppvarming dårlig. Comeslawen på kun rødkål var uinspirerende, og kun pommes friten holdt ok standard. I seg selv en skuffende rett, og til 339 kr er det et direkte ran. Her bruker kjøkkenet alle lettvinte løsninger for å kutte kostnader, og de blir lett gjennomskuet.
Vinkartet var ikke særlig imponerende, men vi oppdaget at det stod "vi har også annen god vin på lager - spør din servitør". Dette viste seg å kun være én enkelt dessertvin, samt en Chianti. Valget falt på en Rioja, som må sies å være besøkes høydepunkt.
Servicen var upåklagelig da vi måtte etterspørre salt, pepper, servietter og vann, og vi kan nok dessverre ikke forvente mer av et sted som livnærer seg på turister i sommerhalvåret. Synd, for selve stedet er nydelig.