“Ujevn kvalitet på maten. God service.”
Anmeldelse av Restaurant Sjøloftet

Restaurant Sjøloftet
Vurdert som nr. 1 av 4 Restauranter i Brevik
Kjøkken: Grill, Sjømat
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: Sjøloftet er så mye mer enn premium pizza fra eget bakeri. I trå med det opprinnelige konseptet sørger våre dyktige kokker for at vi kan tilby en rikholdig og fristende à la carte meny med hovedvekt på smakfulle pasta- og grillretter i tillegg til fisk og skalldyr. Med en fantastisk utsikt over Brevik havnebasseng og dyktige servitører som vertskap håper vi du vil glede deg over et besøk hos oss på Sjøloftet i Brevik! Vårt restauranthus er stadig under utvikling, og består i dag av Restaurant Sjøloftet med uteserveringene Lektern og Soldekket, Verftet Selskapsstue, Ruffen Konferanserom og Stålpressa Øl & Vinstue. Under Sjøloftet anlegg hører det også til egen gjestehavn med servicebygg, kiosk, isbar og to hotellrom.
Anmeldt 10. juli 2022 via mobile enheter

Vi var fire som besøkte stedet for middag. Vi fire bestilte hver vår rett. Damene valgte Kvete og Spareribs, gutta valge Andebryst og biff. Biffen ble dessverre ikke servert samtidig med resten.
Personalet var blide, hyggelige og hjelpsomme.
Jeg spiste Andebryst, kjøttet var rosa, og perfekt stekt, men jeg forventet meg sprøtt skinn, ikke seig tyggegummi. På den positive siden, var gulrotpureen som var nydelig.
Kameraten min spiste biff av indrefilet. Han ba om medium stekt. Det han fikk var medium pluss, på grensen til tørrstekt. Damene var godt fornøyd med sine retter, og maispureen som kom med Spareribsen ble fremhevet.
Alt i alt, damene var fornøyd, gutta var ikke.

Takk, 822perv

Anmeldt 10. juli 2022 via mobile enheter

Over 1 1/2 time venting på pizza...... Ingen info fra kelnere. Kaotisk på en fin sommerdag uten at det var svært mange kunder. Til og med drikke klarte de ikke å levere underveis. Vi endte opp med å avbestile en drikkebestilling- servitørene ryddet glass i steden for å prioritere bestillinger. Flere bord valgte å dra før de hadde fått mat. Dessverre hadde vi omtrent tilsvarende opplevelse i fjor sommer.

1  Takk, Jarle Røneid F
Anmeldt 10. juli 2022 via mobile enheter

Stedet er fint og ligger flott plassert i Brevik. Vi bestilte spareribs alle. Spareribs var gode, men små porsjoner. Dessverre tok det en time å få servert maten. Dette trakk opplevelsen veldig ned.

Takk, John S
Anmeldt 21. november 2021 via mobile enheter

God mat og god service. Vi var her en fredag i november ved 1900 tiden. Vi fikk sitte i den "gamle" delen. Det var stille og rolig i denne delen i restauranten og god avstand. Men ellers var det folk i den andre delen av lokalet. Maten var god. Vi spiste andebryst og hamburger og dessert. Vi kommer igjen. Maten kom raskt tross fredagskveld

Dato for besøk: november 2021
Takk, 894hannes
Anmeldt 28. oktober 2021 via mobile enheter

Kveite med tilbehør er en veldig liten porsjon som ingen av oss 2 ble mett av: 3 halve veldig små poteter, litt gulrot og fennikel (ok bit med fisk). På spørsmål om vi kunne vi kunne få mer potet til svarte servitør at dette var en standard porsjon….og gikk sin vei…..

Sjøloftet kan så mye bedre enn dette!

Kjedelig å måtte finne frem mat for å bli mette når vi kom hjem

Dato for besøk: oktober 2021
1  Takk, mortenb408

Reisende som så på Restaurant Sjøloftet, så også på

Har du vært i Restaurant Sjøloftet? Del dine erfaringer!