Herbjørn S
80.1 km fra Lovund Hotell
74.2 km fra Lovund Hotell
79.7 km fra Lovund Hotell
0.0 km fra Lovund Hotell
Use Polarcamp’s rental boats for fishing, island-hopping or adventures. Photo: TV Klipp
41.4 km fra Lovund Hotell
Se flere hoteller i Lovund
Anmeldt 14. juli 2020

Lovund er jo et overveldende sted. På Lovund hotell fikk vi et flotte superior hotellrom med utsikt til midnattssol og sjø. På restauranten bestilte vi fem retter, og dette innfridde totalt. Flott sammensatte retter sammen med en god Barolo vin gjorde dette til en perfekt opplevelse. Det ble ikke verre av at midnattssola var synlig.

Romtips: Velg superior da får du utsikt mot havet og midnattssol.
Takk, Pål H
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Flott hotell i havgapet, med hyggelig personale og moderne, rene og fine rom/rorbuer.

Frokost inkludert, med gode råvarer og servert av blidt personale.

Eneste minus er middagen, som var god men ikke mer. Maten fremstår noe oppskrytt sett opp mot anmeldelser/omtale. Vinpakke anbefales ikke, da den var svært høyt priset til å holde en helt middels kvalitet.

Alt i alt et fint hotell!

1  Takk, HaraldKvam
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Lovund Hotel har vært en fantastisk opplevelse. Beliggenhet, personale, renhold, service.. har bare vært topp.
Vi har hatt to ulike rom da vi bare hadde booket en natt. Det rommet hadde en fantastisk utsikt ut mot Træna. S
Neste rom manglet utsikten, men fortsatt god seng og resten var topp.
Håper å kunne komme tilbake.

Takk, Tsr1507
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Booket en helg på Lovund Hotell, hvor vi fikk tildelt rorbu da vi reiser med hund. Vi forberedte oss på rorbu og en enkel standard og tok med kjølebag og det vi skulle trenge på turen. Vi ble svært overrasket over den høye standarden som minnet mer om ett vanlig hotell enn en rorbu, samt at det var frokost innkludert.

Restauranten anbefales også på det sterkeste. Lokale råvarer og en kreative kokk.

Legger ved bilde av utsikten fra rorbuens altan

Takk, andreassJ3047NW
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Bestilte overnatting i rorbu da vi hadde med hund, og ble meget positivt overrasket! Mer som et nytt hotellrom vi fikk! (i rorbu da) Nydelig lite rom, med en sykt fin utsikt! Rent, pent og ryddig. Gode senger, god frokost på hotellet og hyggelig betjening. Eneste minus er at det er ganske lytt til naboene og at vanntrykket i dusjen ikke var helt topp.
Pluss for 2 kontakter ved sengen👏🏻
Vi hadde med bil over til Lovund da vi hadde med hund, men ellers så er alt innen for gangavstand fra ferjeleiet!

2  Takk, klllk