Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Etrip
FindHotel
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (107)
Filtrer anmeldelser
107 resultater
Vurdering fra reisende
87
14
2
3
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
87
14
2
3
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 107 anmeldelser
Anmeldt 8. juli 2021 via mobile enheter

Bodde i rorburom. Litt trangt, men helt OK.
Utmerket utsikt mot havet og midnattsola fra verandaen. Fint med glassrekkverk!
Ingen skjerming mot naboen, men det var av mindre betydning.
Vi var i tillegg ekstremt heldige med været, så dette ble en opplevelse.
Veldig godt fornøyd!

Romtips: Vi hadde med bil, men det er enklere å ta hurtigbåt.
Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 336arvidh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2021 via mobile enheter

Hotellet har en bakside. Her finnes de verste hotellrommene vi har sett på 40 år. Ingen utsikt. Ingen ventilasjon. Ingen garderobeskap. Sprukket toalett. Udelikat dusj …. . Vi kjøpte en ukes tur med Escape Travel i god tid og betalte full pris. Nå tilbringer vi 3 døgn i en dump. Vær obs !

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Pål Arve S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2021 via mobile enheter

Fantastisk god service, rommene er delikat innredet og nydelig beliggenhet. Utsikten må oppleves! Maten er helt utrolig god! Øya er super for både fottur og aktivitet på vannet. De fastboende er så hyggelige og hjelpsomme! Dette stedet er en skikkelig skatt å oppdage!

Romtips: Reserver rom tidlig!
Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste alene
Takk, 464katarinab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2021 via mobile enheter

Nytt, fresht og fint hotell. Veldig god mat til voksne og barn. Hyggelig betjening og «lakseteateret» som vi fikk var artig for landkrabber fra innlandet. Hyggelige og blide ansatte. Vi hadde en fin turdag og fikk sett lundefuglene. Takk for et fint opphold på Lovund Hotell:)

Dato for oppholdet: mai 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, F3956FMlindas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juni 2021

Flott sted med god mat og flotte omgivelser .Pass på når du bestiller hotellrom at du ikke i får i den gamle delen. Ingen utsikt. Så bare rett i en vegg. Vi ble veldig skuffa.Flott område ellers på hotellet som vi kunne nyte utsikten. Dyrt og flott.

Dato for oppholdet: juni 2021
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, kristit550
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser