GrandTour116154
      Enkel og rask bestilling
      69.2 km fra Lovund Hotell
      Se flere hoteller i Lovund
      Anmeldt 11. juni 2023 via mobile enheter

Et unikt hotell i unik norsk natur. Dette er ikke bare et flott hotell, men omgivelser og utsikt gjør oppholdet til en totalopplevelse, som det er vanskelig finne andre steder. Utsikten mot Træna og Helgelandskysten, og fuglelivet på Lovund, gjør et opphold til en mental avkobling. Hotellet er veldig bra, med fine rom, fine fellesområder, og sjøbuer - for de som heller foretrekker dette fremfor hotellrom. Topp mat og bra vinutvalg, og frokosten var delikat tilberedt og velsmakende. Også et godt utgangspunkt for dagsturer til Træna og andre steder i nærheten, da hurtigbåt-forbindelsene fra Lovund er bra. En takterrasse med magisk utsikt - ikke minst i flott vær.

Romtips: Noen få rom med særskilt flott utsikt, som må bestilles i forkant.
      Takk, Eop_Norway
      Anmeldt 4. juni 2023

Vi var et reisefølge på 30 stk. som kom fredag kveld med hurtigbåten. Sivert møtte oss på kaia og fraktet all bagasjen til hotellet. Ble møtt med nydelig 3-retters middag i hyggelig atmosfære. På lørdag ble vi guidet rundt på øya å fikk høre mer om Lovunds historie. Vi har fått servert nydelig mat og drikke alle dager av trivelig personell. Fine rom og gode senger! Vi kommer garantert tilbake!

Takk, Barbro L
      Anmeldt 5. juli 2022 via mobile enheter

Var sammen med stofamilien, voksne og småbarn. Tror dette er en plass for voksne og ikke barn. Hotellet har kjempe god mat og supre med egen kost. For barn er ikke dette plassen, da skulle det vært en barnemeny. Merk hotellet som bare for voksne, el lag en deilig barnemeny. Da hadde dere fått topp fra meg, Monica😄

Dato for oppholdet: juni 2022
      Takk, monicabX6221ZO
      Anmeldt 6. juni 2022 via mobile enheter

Nydelig sted og fantastisk god mat. Flerretters her er en opplevelse verdt hver eneste krone. Rommene er koselige og fine, til en nokså rimelig pris. Med utsikt mot Træna blir det ikke stort bedre enn dette! ☺️ Vi kommer definitivt tilbake!!

Dato for oppholdet: juni 2022
      1  Takk, ErikaL1747
      Solvi Antonsen Baustad, Salg på Lovund Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juni 2022

Så hyggelig å høre at dere var fornøyd med oppholdet! Velkommen tilbake :)

Anmeldt 10. august 2021 via mobile enheter

Veldig fint hotell, men hadde mitt første møte med matforgiftning her. Vi hadde bestilt 5-retter, og omtrent 3 timer etter siste mat fikk jeg vondt i magen. Dette resulterte i 4 timer med spying i strekk + løs mage. Noe av det værste jeg har vært med på, og veldig ødeleggende for oppholdet. Vi tok det opp med personale da vi skulle sjekke ut, men måtte betale fullpris for opphold og mat, da det bare var jeg som hadde reagert på maten. Synes det er dårlig service, og jeg hadde forventet litt redusert pris på oppholdet nettopp pga dette. Veldig skuffet.

Dato for oppholdet: august 2021
      1  Takk, 643fredrikken