Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helt fantastisk utsikt og mat”
Anmeldelse av Lovund Hotell Restaurant

Lovund Hotell Restaurant
Vurdert som nr. 1 av 2 Restauranter i Lovund
Prisklasse: USD 12 - USD 47
Kjøkken: Norsk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Jeg fikk annbefalt Lovund hotell av ei overbegeistret venninde og siden min lillebror fyller 50 år, valgte vi å legge familiefeiringen hit. For et sted!!! De små rorbuene vi leide var helt fantastiske med en helt utrolig utsikt. Maten og servicen på hotellet var kjempebra. Nå er det enda tre par som er overbegeistret for lovund og alle fasiliteter.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Janne K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (50)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

711 av 50 anmeldelser

Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Vi var her på andre året, i år bord for 2 og 5 retters meny med vinpakke. Hadde en fin opplevelse her i fjor sommer, men denne gang var det om mulig hakket bedre, ikke minst grunnet god og kunnskapsrik service fra hyggelig betjening. Herlige varianter av norske klassikere som sei, vafler, brunost og svele, med rabarbra i omtrent hver eneste rett, men også deilig ceviche med selvdyrket koriander. Vi kommer tilbake!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, hannebert
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde en femretters middag med vinpakke. En fantastisk opplevelse.
Maten var bare uforglemmelig. ( lammet kunne dog hatt 3-4 grader lavere temperatur etter steking, men det er en liten bagatell totalen)
Komposisjonen av menyen, fremdrift( vi fikk den tiden vi hadde behov for til hver rett, de registrerte perfekt når set passet å gå videre )
Vinene passet perfekt.
Anbefales på det sterkeste

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Tsr1507
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Bestilte bord for 2 en søndagskveld, og det var bra med folk den kvelden. Enkel meny med valget mellom 3 retters, 5 retters, fiskerett eller kjøttrett. Vi tok 3 retters som absolutt falt i smak, nydelig! Hyggelig betjening passet på oss hele oppholdet, og det var ingenting å utsette på det. En helt fantastisk utsikt i restauranten!

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, klllk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juni 2020 via mobile enheter

Besøkte Lovund Hotel og restaurant i Pinsen i år. Været ble fantastisk. Hadde med en liten hund og leide rorbu.
Spiste tre retters meny tre kvelder. Helt fantastisk tilbredt fisk og helt OK pris. Kjempeflinke servitører og veldig hyggelige.
Vi lengter tilbake allerede.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, dagfinnn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Lovund Hotell Restaurant, så også på

Har du vært i Lovund Hotell Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din