Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Meget bra”
Anmeldelse av Emaus Pub & Spiseri

Emaus Pub & Spiseri
Vurdert som nr. 2 av 2 Restauranter i Lovund
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 4 - USD 34
Restaurantdetaljer
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Kjempegod m at, åt kremkarn-burger, meget bra. Godt ølutvalg. Hyggeleg personale og godt vær og utsikt!

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, erlandh2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (45)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

59 av 45 anmeldelser

Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Lovundværinger er heldig. Super service og godt øl!
Spesial brygget golden ale er førsteklasses fruktig og godt!

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Nere S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Stresset og kanskje litt småsur servitør. Snakket høyt bak baren av at kundene tror han har 8 armer. Bestilte fisk og chips. Sausen til var ikke god. Butikkkjøpt? Var karrisaus og ikke slik jeg trodde den skulle være. Fisken var god da:)

Dato for besøk: august 2020
5  Takk, katrines624
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Enten så tasta han i kassa feil, eller så er ølprisene helt loka. Betalte 180 kr. for en IPA som kosta 100 kr. på hurtigbåten.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, tonivuc
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
371aslet, Owner på Emaus Pub & Spiseri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2020

Hei Toni. Beklager at du fikk en dårlig opplevelse av ølprisene hos oss. Den eneste IPAen vi har som du kan ha fått kjøpt på Hurtigbåten er Raus IPA, denne koster 130,- hos oss. VI har gått igjennom handlene i tidsrommet 20-21/7 og kan ikke finne noen andre salg enn et med riktig pris. Skulle det ha blitt slått feil i kassen så beklager vi dette, og håper å kunne gjøre det godt ved en annen anledning og ønsker deg hjertelig velkommen tilbake.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Hvis gjestfriheten hadde vært like imøtekommende som utsikten, og servicen like god som maten, kunne det blir et hyggelig måltid.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, greatwineandfood
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
371aslet, Owner på Emaus Pub & Spiseri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2020

Hei, og takk for din tilbakemelding. Vi beklager på det sterkeste at den servicen du fikk ikke var upåklagelig. Service er en av de tingene vi skal være best på. I en hektisk sommersesong kan det dessverre hende at det oppstår uheldige situasjoner, men det er ingen unnskyldning. Vi håper selvfølgelig at både du og andre kommer innom uten at dere må, og ser frem til å få vise frem den siden som vi er kjent for. Vi tar dette med oss videre og setter pris på at du i hvert fall var fornøyd med maten. Skulle du komme innom igjen så ta gjerne kontakt med meg direkte så kan vi unngå slike situasjoner i fremtiden.
Mvh
Asle Lyngøy

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Emaus Pub & Spiseri, så også på

Har du vært i Emaus Pub & Spiseri? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din