“Lunsj”
Anmeldelse av Landnota bar & spiseri

Landnota bar & spiseri
Vurdert som nr. 1 av 3 Restauranter i Råkvåg
Anmeldt 14. juli 2019

Hyggelig atmosfære, men en av signaturrettene for et slikt sted bør være fiskesuppen. Den smakte ingenting og sett i lys av prisnivå, tilgang på gode råvarer må restauranten skjerpe seg. Den ble sendt ut og byttet ut med rekesmørbrød som var av en helt annen kvalitet. Gratinert krabbe til forrett smakte svært godt. Mulig at kokken hadde en dårlig dag og hadde ingen forståelse på at vi påpekte mangelen på suppen.
Resten av betjeningen hyggelig og imøtekommende. Mulig at kokken burde holdt seg til grytene og ikke kommunisere med gjestene direkte.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Morten N

Anmeldt 7. juli 2018 via mobile enheter

Maten har en Nydelig BBQ saus, det er god stemning og industrielt og kult interiør:) Abefales på det sterkeste:)

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Aksel H
Anmeldt 16. august 2017 via mobile enheter

Spiste spekemat på fjøl til en billig penge, ingenting å utsette på hverken innhold eller smak! God og mettende lunsj 👌🏼

Dato for besøk: august 2017
1  Takk, sandralund
Anmeldt 11. juli 2017 via mobile enheter

Vi bestilte fiskesuppe og bacalao. Fiskesuppen var alt for salt og var lunken, og minte mere om en toro-suppe...
Brødet som ble servert var også alt for salt og passet ikke til den oversaltede suppen. Terningkast 2.

Bacalao'en var en storskuffelse! Terningkast 2,5. Smakløst. God fisk men alt for lite. To små biter! Potetene smakte som om de hadde ligget i kjøleskapet et par døgn..

Når man betaler nærmere 500 kr for to enkle retter, så forventer man en betydelig høyere kvalitet!

Dato for besøk: juli 2017
1  Takk, Arnfinn H
Anmeldt 4. august 2016 via mobile enheter

Stoppet for en matbit før vi kjørte videre. Fantastisk fiskesuppe 😃 Brødet som vi fikk til hadde litt seig skorpe så det var nok ikke helt ferskt men suppen var innertier. 👍

Dato for besøk: august 2016
Takk, Hilde L

Har du vært i Landnota bar & spiseri? Del dine erfaringer!