Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Good food and full house! ”
Anmeldelse av Brick & Bourbon

Brick & Bourbon
Få mat levert
Vurdert som nr. 9 av 164 Restauranter i Maple Grove
Restaurantdetaljer
Anmeldt 12. november 2018 via mobile enheter

Vi dro hit i full familie, tre voksne og to barn. Det var fullstendig smekkfullt hus, og vi måtte vente i 30 minutter på tross av at vi hadde bestilt bord.

Når vi først fikk satt oss, var personalet vennligheten selv, og serveringen var virkelig effektiv.

Tre-retters middag med en rekke retter som vi delte alle sammen i hver omgang var en skikkelig god og hyggelig løsning. Alle fikk testet ut en rekke retter fra menyen. Selv barna var svært godt fornøyd.

Dette bar et meget hyggelig restaurantbekjenskap i Minnesota-området, og vi kommer gjerne igjen.

Dato for besøk: november 2018
Takk, danerikd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (118)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 118 anmeldelser

Anmeldt 25. februar 2024 via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for besøk: februar 2024
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. februar 2024
Google-oversetting

Dato for besøk: januar 2024
    • Verdi
    • Atmosfære
    • Service
    • Mat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. februar 2024
Google-oversetting

Dato for besøk: februar 2024
    • Verdi
    • Atmosfære
    • Service
    • Mat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. desember 2023
Google-oversetting

Dato for besøk: oktober 2023
    • Verdi
    • Atmosfære
    • Service
    • Mat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Brick & Bourbon, så også på

 

Har du vært i Brick & Bourbon? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.