Anmeldt 12. juli 2022

Hadde noen fine sommerdager her med to barn og en hund. Ujålete og uhøytidelig fjellhotell med fine aktivitetsmuligheter: ridning, fjellturer, innendørs basseng, leie av SUP m.m. Kan også anbefale en tur til Hevlete som ikke er så langt unna (beklager feilskriving av stedsnavnet her, men da tripadvisor leser det som er skjellsord måtte jeg skrive det om). Med andre ord: en ferie her kan passe selv en familie med ulike interesser. Hele stedet er veldig «nedpå», ikke noe jåleri. Vi hadde fullpensjon hvilket kan anbefales. Husmannskost uten noe ekstra, men det trenger det jo heller ikke være så lenge det er god og nok mat! Rommene og bassengområdet var skikkelig utdaterte, men det gjorde ingenting for alt det andre veide opp. Det så ut som om bassengområdet var under restaurering. Veldig prisgunstig hotell sammenlignet med tilsvarende overnattingstilbud i fjellheimen. Anbefales!

Dato for oppholdet: august 2021
Takk, T4704MNmaries
Grethe Gillebo, Eier på Dalseter Høyfjellshotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2022

Hei - og tusen takk for en hyggelig anmeldelse.
Bassengområdet er helt riktig under renovering og garderobene tas først.
Dalseter er et lite familieeiet og drevet hotell - og ting må tas litt etter litt.
Vi er glad for at dere hadde noen gode dager på Dalseter - og at dere likte oss som vi er.
Velkommen tilbake!

Anmeldt 7. august 2019

Hvorfor "alle" Norske høyfjellshotell ble modernisert på 70-tallet, er en gåte. Vakkert er det ikke. Men det har sin egen stil, sånn skal det se ut på et Norsk høyfjellshotell. Hyggelig og hjelpsom betjening. God mat, deilig svømmebasseng. Kjempefine omgivelser og turmuligheter.

Dato for oppholdet: juli 2019
Takk, Lise Sofie N
GretheG, Eier på Dalseter Høyfjellshotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2019

Hei og takk for hyggelig tilbakemelding.
Glad du satte pris på Dalseter som vi er :) selv om vi er litt gammeldagse og ekte retro :)

Fakta: Dalseter ble bygget som en fjellstue i starten av 50-tallet. I 1963 brant fjellstuen ned til grunnen - og ble bygget opp igjen som høyfjellshotell og åpnet i 1964. På midten av 1970 tallet kom sidefløyene i 4 etasje på, i tillegg til at bassenget ble bygget inn.
Vi er en familieeiet og drevet bedrift som ikke har allverdens midler til modernisering - men samtidig er vi også mer og mer opptatt av miljø og bærekraft. Det betyr at dersom en ting er hel og i orden - kan den fint brukes selv om den ikke er helt moderne i stil og farger. Gjenbruk er veldig bra for miljøet - og dermed veldig bra for oss alle :)

Vi er derfor glade for at du som gjest satte pris på oss - akkurat som vi er.
Takk for besøket og velkommen igjen!

Anmeldt 19. juli 2019 via mobile enheter

Høyfjellshotell med nydelig mat og hyggelige ansatte! Rommene er av den eldre typen i innredning, men sengene er gode og de fleste rom har nyere tv :)
På sommeren og i høstferien kan man ri i fjellet på islandshest via Åsli Ridesenter.
Hotellet har også innendørs basseng og biljard, bordtennis osv.
Anbefales på det varmeste!

Dato for oppholdet: juli 2019
Takk, Fridasovik
GretheG, Eier på Dalseter Høyfjellshotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2019

Hei og takk for tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding :)

Glad du var fornøyd med oppholdet på Dalseter.
Vi er et lite familieeiet og drevet hotell - som må fornye oss litt etter litt.
Gode senger på alle rom har vært en prioritet og det samme har nye TV'er.

Åsli Ridesenter har vært en god samarbeidspartner siden sommeren 1992 - og vi er trygge på at de har hester og turer som passer enhver type ryttere. Morten har alle år med flinke hjelpere gjennom sommeren ;)

Håper vi ser deg på Dalseter igjen snart :)
mvh Grethe på Dalseter

Anmeldt 11. august 2018 via mobile enheter

Dalseter kan tilby deg en virkelig hjemmekoselig hotell. Vertskapet er vennlig og imøtekommende, maten er god og variert og utsikten er fantastisk. Vertskapet tilbød flotte billetter til Peer Gynt spelet og i tillegg busstransport. Ved retur ved 00.30 tiden sto de klare med varm kjøttsuppe! Utsikten er 20 islandshester med Jotunheimens forgård i bakgrunnen. Vel har rommene 70talls look men de er store med god plass til sofa, skrivebord, salongbord og 3 stoler og meget rent.

Dato for oppholdet: august 2018
Takk, ingerelisabethm
Grethe G, Eier på Dalseter Høyfjellshotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. mars 2019

Hei!
Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding.
Vi er glad for at dere satte pris på Dalseter og vår "ujålete" stil - og at dere hadde en fin opplevelse med teaterforestillingen Peer Gynt ved Gålåvannet.
Velkommen igjen!

Anmeldt 11. august 2018 via mobile enheter

Sjarmerende 60 talls hotell som framstår som et unikt dokument over en svunnen tid.Fantastisk beliggenhet med flotte fjelltur muligheter og fiskevann alle veiene.Nydelig frokost og lunch.Godt renhold.Kan absolutt anbefales.

Dato for oppholdet: august 2018
2  Takk, Jan K

Hei.

Takk for hyggelig tilbakemelding.
Glad dere satte pris på Dalseter sin "ujålete" stil og at dere hadde en god rideferie.