Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 20:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Dramatisk og spennende

Et gjel ved Espedalsvatnet i Gausdal, med mange store jettegryter. Vi gikk der i strålende... les mer

Anmeldt 1 uke siden
408kjellr
via mobile enheter
Jettegrytene 😀

Veldig fin opplevelse å gå ned i Jettegrytene ,fin liten bratt tur på en km.med masse fin... les mer

Anmeldt 3 uker siden
Maysan3
,
Ålesund
via mobile enheter
Les alle 46 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (46)
Filtrer anmeldelser
46 resultater
Vurdering fra reisende
27
17
2
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
27
17
2
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 46 anmeldelser
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Fint tur i jettegryteneAbsolutt verdt turen!
Det å kunne gå fra toppen og ned i grytene, gjennom flere og opp på andre siden er utrolig kult. Størrelsen på grytene er imponerende
Godt sikret med rekkverk, trapper og planker å gå på Kan være glatt om der regner.
Vi hadde superfint vær (26 grader)
Fint å avslutte med deilig mat & drikke fra cafe’n

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, igoro462
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. august 2020

Koselig tur! Men best var nok lunsjen etter turen ned i juvet. Lokale råvarer og gode smaker. Jeg spiste medisterkaker og gubben elgkarbonader, mmmm❤️

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, Sandra M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Spennende sted, litt skummelt, men er du god til beins og har gode sko går det greit å komme ned. Det var gjerder å holde seg fast i de fleste steder, litt glatt her og der, spesielt nede i juvet. Turen er ikke så veldig lang, og når du har kommet ned er du gjennom det verste. En fin opplevelse. Men passer ikke for alle, jeg ville ikke tatt med barn ned her, heller ikke folk som er dårlig til beins, det er en utfordring, særlig nedturen. Det er vått.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Marixx190479
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. oktober 2019 via mobile enheter

Impulsiv stopp betalte seg med servering av nydelig mat av hyggelig personell. Elgkarbonade med potet eller potetmos smakte fortreffelig. Finnbiff likeså. Neste gang vi besøker Stedet blir det besøk i parken i tillegg til mat!

Dato for opplevelse: oktober 2019
Takk, kjell_geh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. august 2019

Et beskjedent stopp på veien opp Espedalen. 70 kroner å betale. Men hvilken opplevelse! Bratt ned i et sluk med en brusende elv i bunnen. Høye, avrundede vegger etter roterende steiner fra istiden. Balanserende på steiner og klopper. Med stor vannføring, vassende i elva, samtidig med vann dusjende ned fra fjellsidene over. Trolsk og spennende. Klatring både nedover og oppover, det siste ved hjelp av bratte trapper med fossen sprutende gjennom trappetrinnene. En tur uegnet for de med balanse- og gå-problemer. Og kle deg med badebukse og joggesko, som du tar av deg i elva.

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, 246wasa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser