“Fantastisk beliggenhet med prima kinamat”
Anmeldelse av Skippy Brygga Vu

Skippy Brygga Vu
Vurdert som nr. 5 av 8 Restauranter i Fagerstrand
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Her anbefales kinamat som er svært god. Favoiritten er chillikylling (kylling chop suey med litt ekstra chilli). Ligger helt suverent til nede ved vannet, enkelt lite lokale(kun uteservering med/uten overbygg). Utsikt sør og vestover. Takeaway som vi ofte bruker😎

2  Takk, frodeg801

Anmeldt 19. juli 2020

Fantastisk beliggenhet helt på brygga. Dette kunne vært en perle, men med nedslitte og avflasset lokaler, og mat som ikke passer til et sånt sted. Her skulle man servert, reker, fiskesuppe, burger,club sandwich e.l. men oppussa lokaler og nye møbler, og kanskje til og med noen blomster og bakgrunns musikk, kunne dette stedet blitt Oslo fjordens perle. Sorry, kommer nok neppe tilbake så lenge det ser slik ut. Tragisk.

3  Takk, MetteVJK
Anmeldt 15. juni 2020 via mobile enheter

Fantastisk beliggenhet og sjarmerende lite bortgjemt sted helt nede ved bryggekanten. Hyggelig servering og god mat. Spiste scampi med nudler og Crispy duck med ris. Anbefales!!!

Dato for besøk: juni 2020
3  Takk, 580karib
Anmeldt 30. juli 2019 via mobile enheter

Hyggelig liten restaurant nær sjøen. Enkel servering av thai/vietnamesisk mat. Roasted duck går for å være veldig god i følge min kone og min datter. Øl på boks var en liten nedtur denne sommeren - burde klare draft. Travelt sted på fine dager.

Dato for besøk: juli 2019
3  Takk, ToreJensen
Anmeldt 17. juli 2019 via mobile enheter

Bestilt take away mat. Smakte godt og er hwlt gjennomsnittlig kinesisk mat. Raskt og hyggelig service.

Dato for besøk: juli 2019
2  Takk, andrehaeraas

Reisende som så på Skippy Brygga Vu, så også på

Fagerstrand, Akershus

Har du vært i Skippy Brygga Vu? Del dine erfaringer!