Bestilte hytte på via nettet og fikk bekreftelse.
Vi ringte og ville fortelle at vi kom senere, men INGEN tok telefonen! (Dårlig service)
Når vi kom til campingplassen, stengte resepsjonen kl.18.00 (Dårlig service, iallefall på en langhelg!!
Ingen som ringte og evt.sa ifra at hyttenøklene ligger...bla..bla....(Dårlig service)
Ingen som ringte og spurte om vi kom en gang før de stengte!?(Dårlig service)
Vi ringte en "såkalt" krisemann ifht avløp etc som stod oppført på informasjonen ved resepsjonen. Det andre tlf.nr var det ingen som svarte.
Han lurte på når vi hadde bestilt....3 dager siden sa vi, stod med bekreftelsen på telefonen. Vi trykket på en boks med luker på utsiden, med henvisning fra han på telefonen for å se om det kunne ligge nøkkel til oss.
Til slutt ba han oss ta nøkkel nr 17....det var nok ikke den vi egentlig skulle ha, for der hadde det bodd malere, arbeidsfolk av campingplassen....der var det ikke rent!!
Dette er såå dårlig service at jeg måtte fortelle vår historie her!
Dagen etter kom (antagelig) samme mann på firhjuling opp til hytta (kl. var 11.20) og fortalte at det var utsjekk kl.11! og dere behøver ikke vaske.....HVA? Nei, det skulle bare mangle!!
Da vi leverte nøkkelen, stod samme mann der.....det ble ikke sagt unnskyld eller beklagelse av noe slag......har ikke vært borti noe lignende noen gang!
Legg dere på Montebello eller Morokulien, om dere er i området!
Hotellet i Charlottenberg er bare 300kr oppgradering ifht.dette, så det er det verdt!