Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sjarmerende og idyllisk spisested”
Anmeldelse av Gamle Eidsfoss Kro

Gamle Eidsfoss Kro
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Eidsfoss
Restaurantdetaljer
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Sjarmerende og idyllisk spisested med flott uteservering. Hyggelig og serviceminded betjening, serverte deilige retter fra menyen.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, larsj898
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (42)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 42 anmeldelser

Anmeldt 7. august 2019 via mobile enheter

Var her på ein kjøretur i ferien, har kjørt forbi før og synest det så koselig ut. Vi kom inn i gammelt hus med lave dører og kjempekoselig miljø. Mye godt og velge mellom men vi gikk for Pig Wings ,Coleslaw ,stekt tomat og chips + rabarbra m soft is til dessert. Alt var bare heilt topp, men rabarbrasuppe m soft is var prikken over ien. Her kommer vi nok på nytt besøk

Dato for besøk: august 2019
Takk, Kai T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2019

Jeg synes ikke maten var noe spesielt godt. Veldig enkel mat med pomfrites og litt tørr salat uten noe dressing. Burgeren var ingen spesielle god opplevelse. Kommer ikke til å bestille den igjen. Kunne lagd det bedre hjemme.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, sincity79
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2019

Veldig koselig å spise ute i hagen, men også god atmosfære inne. Rent og pent. Hyggelig betjening og god mat.

Dato for besøk: juli 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, heidihmay
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. november 2018

Oppdaget dette spisestedet tilfeldigvis for flere år siden, og har tilpasset meg slik at jeg alltid spiser middag her når jeg skal forbi. Koselig gammelt hus med sjel (og god mat, selvsagt). Har du tid, og det er åpent, bør du ta deg en runde hos de ulike håndverkerne som har små utsalg rett ved.

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, KongHans1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Har du vært i Gamle Eidsfoss Kro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din