“Tradisjonsrik”
Anmeldelse av Gamle Eidsfoss Kro

Gamle Eidsfoss Kro
Vurdert som nr. 1 av 2 Restauranter i Eidsfoss
Anmeldt 30. august 2022

Kjøttkake middagen på kroa er en opplevelse hver gang. De har en ,to eller hele tre kjøttkaker å selge. Fine porsjoner. God ertestuing og gode poteter med en deilig brun saus. Vi kommer stadig tilbake for å nyte disse kjøttkakene. Pizzaen er også veldig god. Toppen av alt er jo rabarbrasuppe med softice til dessert. Velbekomme!

Dato for besøk: august 2022
Takk, BackPacker431244

Anmeldt 2. august 2021

Pizzaen her er noen av de beste vi har smakt. Betjeningen er hyggelig. 5 stjerner fra oss. Gammelt hus/kafe med masse sjarm. Rent og pent. besøk også utstillingene på Eidsfoss

Dato for besøk: juli 2021
Takk, kjellrg
Anmeldt 9. mai 2021

Wow- dette var godt. Vi var på mini-biltur rundt Eikeren og naturlig å stoppe for en lunch
Et praktfullt gammelt arbeiderstrøk der kafeen er trivelig både inne og ute med nok sitteplasser på begge steder.
Trivelig service, men altså: hvilken suppe. Himmelsk.
Forøvrig; det vi så som ble servert av hhv.hamburgere og pizza så også svært,svært godt ut.

Gjett om at vi kommer tilbake.

Dato for besøk: mai 2021
1  Takk, guideOslo
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Sjarmerende og idyllisk spisested med flott uteservering. Hyggelig og serviceminded betjening, serverte deilige retter fra menyen.

1  Takk, larsj898
Anmeldt 7. august 2019 via mobile enheter

Var her på ein kjøretur i ferien, har kjørt forbi før og synest det så koselig ut. Vi kom inn i gammelt hus med lave dører og kjempekoselig miljø. Mye godt og velge mellom men vi gikk for Pig Wings ,Coleslaw ,stekt tomat og chips + rabarbra m soft is til dessert. Alt var bare heilt topp, men rabarbrasuppe m soft is var prikken over ien. Her kommer vi nok på nytt besøk

Dato for besøk: august 2019
Takk, Kai T

Har du vært i Gamle Eidsfoss Kro? Del dine erfaringer!