Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk mat, service og utsikt”
Anmeldelse av Oscars Tapas Bar

Oscars Tapas Bar
Vurdert som nr. 6 av 50 Restauranter i Mijas Pueblo
Fortreffelighetsbevis
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk, Familier med barn, Spesielle anledninger, Barscene, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Middag, Lunsj, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 4. februar 2019 via mobile enheter

Fant denne perlen på en dagstur til denne sjarmerende fjellbyen nydelig tapas. Vi prøvde ulike retter og alt smakte himmelsk godt. Når servicen og ikke minst utsikten tar pusten fra deg så var dette perfekt

Dato for besøk: februar 2019
1  Takk, 283ole1984
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
antlov, Owner på Oscars Tapas Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. april 2019
Google-oversetting

Dear 283ole1984,

thank you very much for taking the time and writing an excellent review about us.

We are glad that you appreciated our tapas, service and location and hope to be welcoming you back soon.

Best Regards,

Rocio, Stefano and Toni

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (1 448)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 1 448 anmeldelser

Anmeldt 3. september 2018 via mobile enheter

Fint sted og hyggelig betjening, men litt lite mat i hver tapas. Må kjøpe brød og nachos ved siden av for å få nok mat. Men ellers god kvalitet

Dato for besøk: september 2018
Takk, HermanvanDijk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
antlov, Owner på Oscars Tapas Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. september 2018
Google-oversetting

Dear HermanvanDijk,

thank you very much for taking the time and writing a very good review about us.

We are glad that you appreciated our tapas, service and location and hope to be welcoming you back soon.
Best Regards,

Rocio, Stefano and Toni

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2018 via mobile enheter

Vi fant Oscars tapas her på TripAdvisor. Den sto til forventningene. Deilg tapasmeny dagens spesialiteter i tillegg. Ungene koste seg også og fikk ekslusive drinker uten, dog uten alkohol. Etter middagen kom det tre flotte flamenkodansere. Morsomt

Dato for besøk: juli 2018
Takk, davidrU8273UB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
antlov, Owner på Oscars Tapas Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2018
Google-oversetting

Dear David R,

thank you very much for taking the time and writing an excellent review about us.

We are glad that you and your family appreciated our tapas, service, location and flamenco dances and hope to be welcoming you back soon.

Best Regards,

Rocio, Stefano and Toni

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. oktober 2017 via mobile enheter

Mat under snittet, service deretter (måtte til slutt oppsøke servitøren for å få betalt) men utover det et pent lite sted med fin utsikt.

Dato for besøk: oktober 2017
Takk, sebastianbl2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. oktober 2017 via mobile enheter

Etter å ha brukt Tripadvisor for å finne frem til et bra sted, endte vi opp her. Det er et koselig sted med sjarm midt i blant alle turistfellene. Derfor regnet vi med at en tapas til 4 euro faktisk var av en god størrelse...det var feil. Vi ble anbefalt 3-4 retter pr person og vi skjønte fort hvorfor. Det var dyrt og ikke spesielt spennende mat, men man kan kanskje ikke forvente noe annet når man er på et slikt sted hvor turister lures daglig?

Dato for besøk: oktober 2017
1  Takk, Glampacking
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Oscars Tapas Bar, så også på

 

Har du vært i Oscars Tapas Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.