Kjetil T
12.7 km fra Åros Feriesenter
12.9 km fra Åros Feriesenter
Se flere hoteller i Søgne
Anmeldt 3. august 2020

Vi ble møtt av en hyggelig mann som viste oss rundt. Og klarte å fikse oss to campingplasser ved siden av hverandre da vi var to familier.
Toaletter og dusjer ble ofte rengjort.
Men kunne nok vært flere både toaletter og dusjer.
Kjøkkenet var enkelt men rent.
Skulle gjerne hatt en mikro også der.
Vaskerom helt greit. Trengte ikke å stå i kø for å vaske disse dagene i allfall.
Bassenget og stranden var flott. Fornøyd med maten på gatekjøkken.
Butikken kunne hatt litt større utvalg men det er jo mange matbutikker i nærheten.
Alt i alt veldig fornøyd. Og kommer gjerne igjen.
Nydelige å gå tur her.

Takk, anjakristina2020
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Trivdes veldig på Åros, fine omgivelser, god mat til overkommelig pris , mye liv og aktiviteter. Eneste minuset er dårlig sanitæranlegg som kunne trengt enn oppgradering+ en del rot og mangler på papir og lignende. Ellers god service og fin campingplass, passer best barnefamilier.

Takk, renatel0ug
Anmeldt 7. august 2019 via mobile enheter

Vi fikk plass litt lengre bak på området, sov i telt og både vi og barna stor koste oss!! Vi hadde lekeplass i nærheten av telt plassen noe som var deilig dor oss! Det er en flott strand med masse muligheter der, herligt basseng og lekemuligheter for barna. Wifi var også topp!

Dato for oppholdet: august 2019
Takk, DonnieJay
Anmeldt 6. august 2019

Basseng og strandområdet er fint. Dårlig stellt i butikken, med lite utvalg til HØYE priser. At basseng for gjester koster i tillegg er bare tåpelig! I sær da det kommer mange som ikne bor på campingen og sitter der å tar opp plasser uten å betale. "Vakter" skal gå å sjekke dette. Opplevde at denne vakten var en ungdomsjente som var så sjenert at hun bare gikk fort gjennom uten å sjekke om folk hadde bånd på i det hele. Hun hadde nok ikke heller tørt å sagt ifra - desverre. Om det skal tas betalt bør dere informere godt om dette ved i ankomst, og gjøre det skikkelig med skikkelige vakter. Ingen info on noen ting ved ankomst desverre...

Ellers var ting som trakk ned dårlig underlag for campingvogn med singel under matta, veldig vondt å gå på. Og laaaang avstand for å hente vann...
Reagerte også på flere knekkte doringer og tildels dårlig renhold på sanitæranlegg. Altfor få do til så mange gjester + lange avstander.

Det som trekker mest ned, er at vi så ROTTER springende mellom de fastboende vognene på nattestid. Det i seg selv er grunn nok til ikke å komme tilbake...

Dato for oppholdet: august 2019
Takk, Todo84
Anmeldt 25. juli 2019

Skitne/overprisede/dårlig vedlikeholdte hytter med forferdelige madrasser. Å stoort innrykk av ikkebetalende gjester HVER dag som okkuperer benker å basseng uten armbånd, og med unger som springer på selvstyr (mulig det er vanlig der de kommer fra) . Betjening/vakter som ikke bryr seg. Så du betaler for ting andre tar gratis uten konsekvenser. Dyr mat du må vente i evigheter på. Fantastisk strand, men det er eneste plusset med dette stedet. STYR UNNA!!!

Dato for oppholdet: juli 2019
Takk, Help77