Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Hotels.com
Agoda.com
USD 155
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Travelocity
Orbitz.com
Booking.com
Se alle 10 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (63)
Filtrer anmeldelser
63 resultater
Vurdering fra reisende
14
12
9
14
14
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
14
12
9
14
14
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 63 anmeldelser
Anmeldt 17. august 2020 via mobile enheter

Har vært her med båten flere ganger og er meget fornøyd med standarden på brygge fasiliteter. Rene og ryddige brygger med bra kapasitet på vann og strøm. Koselig sandstrand om man ønsker det eller flott og stort basseng for de som ønsker det, kan anbefales.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, peders966
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. august 2020 via mobile enheter

Har ligget på bryggene med båten i forbindelse med Åros feriesenter. Kjempe fine brygger med vann og strøm. Det ble også bading på den fine stranda. Hvis det er kaldt i sjøen er det baseng en kan bade i.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, kjetil_tonnessen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020

Vi ble møtt av en hyggelig mann som viste oss rundt. Og klarte å fikse oss to campingplasser ved siden av hverandre da vi var to familier.
Toaletter og dusjer ble ofte rengjort.
Men kunne nok vært flere både toaletter og dusjer.
Kjøkkenet var enkelt men rent.
Skulle gjerne hatt en mikro også der.
Vaskerom helt greit. Trengte ikke å stå i kø for å vaske disse dagene i allfall.
Bassenget og stranden var flott. Fornøyd med maten på gatekjøkken.
Butikken kunne hatt litt større utvalg men det er jo mange matbutikker i nærheten.
Alt i alt veldig fornøyd. Og kommer gjerne igjen.
Nydelige å gå tur her.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, anjakristina2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Trivdes veldig på Åros, fine omgivelser, god mat til overkommelig pris , mye liv og aktiviteter. Eneste minuset er dårlig sanitæranlegg som kunne trengt enn oppgradering+ en del rot og mangler på papir og lignende. Ellers god service og fin campingplass, passer best barnefamilier.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, renatel0ug
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2019 via mobile enheter

Vi fikk plass litt lengre bak på området, sov i telt og både vi og barna stor koste oss!! Vi hadde lekeplass i nærheten av telt plassen noe som var deilig dor oss! Det er en flott strand med masse muligheter der, herligt basseng og lekemuligheter for barna. Wifi var også topp!

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, DonnieJay
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser