Camilla A
13.4 km fra Åros Feriesenter
Ved stranden
Se flere hoteller i Søgne
Anmeldt 30. juni 2021

Vi var dessverre uheldige med plasseringen. Havna ved siden av et ektepar med fast plass som trodde de eide campingplassen. Det er dårlig strand, søppel og rot, gammelt sanitæranlegg og alt koster ekstra. Basseng ekstra, dusj ekstra osv. Anbefales ikke.

Dato for oppholdet: juni 2021
Takk, 648linew
Anmeldt 27. juni 2021

Hull i vindu, dører som ikke kunne lukkes, senger som var ødelagt og generelt mye søppel som lå slengt mellom hyttene. Bassengområdet var heller ikke en fest, stigene var ødelagte og vannet veldig kaldt. Bråket på kveldene og mye støy. Definitivt overpriset og ikke verdt pengene.

Dato for oppholdet: juni 2021
Takk, 887Ing
Anmeldt 12. september 2020

Min gutt hadde årskort, men han hadde mistet årskortet.
Så kommer en av de ansatte og sier du må ha årskort/biletet før du går inn i bassenget, også kommer sønnen min og sier til meg de vil ikke slippe meg inn fordi han ikke hadde kort. Så gikk jeg til sjefen og sa vi har årskort men han hadde miste det, mens jeg ser folk går inn i bassenget gratis! Det er bortkastet penger!

Takk, alinarivera
Anmeldt 17. august 2020 via mobile enheter

Har vært her med båten flere ganger og er meget fornøyd med standarden på brygge fasiliteter. Rene og ryddige brygger med bra kapasitet på vann og strøm. Koselig sandstrand om man ønsker det eller flott og stort basseng for de som ønsker det, kan anbefales.

Dato for oppholdet: august 2020
Takk, peders966
Anmeldt 17. august 2020 via mobile enheter

Har ligget på bryggene med båten i forbindelse med Åros feriesenter. Kjempe fine brygger med vann og strøm. Det ble også bading på den fine stranda. Hvis det er kaldt i sjøen er det baseng en kan bade i.

Dato for oppholdet: august 2020
Takk, kjetil_tonnessen