Greit fornøyd med oppholdet, fin plass med bra basseng og lekeplass. Prisen er bra... les mer
To voksne, to 15 åringer gutter og jente 10 år. Vi sov i stort familie telt. Denne sommeren ( koronasommer 2020) hvor alle nordmenn oppfordres til å feriere i Norge var det forståelig veldig fylt med folk på campingen. Men selv med så mye folk hadde vi tre fine dager her. Sanitær anlegget var ikke så langt fra der vi hadde teltet. Vi betalte 50kr ekstra for å få strøm i teltet. Sanitæranlegget var rent nok i forhold til hvor mye folk som brukte det. Stort pluss at de hadde vask, såpe dispenser og papir dispenser som reagerte på bevegelse ( en slapp og trykke eller berøre de, noe som er supert i forhold til korona som har herjet rundt i verden). I tillegg var det berøringsfrie hånd sprit dispensere utenfor toalettet og felleskjøkken). Felles kjøkken var rent men inneholdt kun to stekeovner med kokeplater. Det fantes ikke no papir dispenser, panner, oppvask maskin eller såpe ( zalo) på felles kjøkkenet. Badestranden er fin også for små barn. Badebassenget er fint men kunne hatt mer skjerming for vind og tempraturen i vannet kunne vært høyere. Prisen for stort telt med strøm var 450kr PR natt, med tanke på at campingen er noe slitt og at all aktivitets tilbud for barn er nede ved stranden ( et godt stykke fra der vi campet) syns vi prisen var noe høy. Vi velger nok en annen camping neste gang viss det er ledig andre plasser
Vi var veldig fornøyd med stranden og lekemulighetene, bading og sånt. Men når det kom til hytta, ble vi ikke særlig imponert. For 7 stk (4voksne og 3 store tenåringer) var tømmerhytte D6 som var beregnet for 8 stk ALT FOR LITEN!! Liten kjøkkenbenk uten ovn eller mikrobølgeovn og flere mangler ihht saftkanne og litermål mm. gjorde det å lage mat enda vanskeligere for alle oss og kjøleskapet var lite og vi måtte handle inn mat hver dag istedenfor en innhandling. Oppholdsrommet med en sofa på noen små kvadrat ble trangt for så mange mennesker i 5 dager. PES!!! Sengene hadde gamle og harde madrasser og vi sov ikke godt for å være ærlige, men dynene var ok. Ellers var også dørvriderene på ytterdør og toalett var i ulage, og vi var litt redd for å bli sittende innelåst på do. For denne prisen på over 1800 pr natt, forventet vi mer. Men heldigvis var været med oss og vi kunne være mye ute. Det reddet ferien-:)
Sanitæranlegget er i den dårligste enden av hva vi har opplevdd. Savner generell informasjon ved oppmøte og mulighet til å fylle vann uten via fastboende sin private vannslange.
Vi kjørte på spontan tur til sørlandet og havnet på Åros Feriesenter. Resepsjonisten vi møtte var desværre svært lite imøtekommende og ga oss meget lite informasjon og hjelp, vi måtte spørre om all informasjon vi var på utkjikk etter og var veldig likegyldig. Dette ødela mye av førsteinntrykket. Ellers var det en nydelig fin plass med fantastisk beliggenhet og aktivitets tilbud til ungene. Stranda var meget bra og nydelig bølgebryter for vær og vind. Ble møtt av en meget hyggelig resepsjonist ved utsjekk. Alt i alt en meget bra resort, men litt negativt variert betjening.
Er ut med barn og barnebarn og svigersønn med telt og camp let grei plass og fine toaletter og dusjer ser bra ut
Denne campingen passer veldig bra hvis du har små barn. De har en flott lekeplass med hoppe "slott" og andre lekeapparater på stranda. Stranda er perfekt til barn, langgrundt og litt dypere for de som kan svømme. Vestvendt med sol hele dagen, til kvelden. Der er også utendørsbasseng som er oppe til i begynnelsen av september. Det går å leie hytter eller ferieleiligheter i tillegg til å sette opp ditt eget telt eller campingvogn. Det er åpen kiosk/butikk og gatekjøkken i sesongen. Der er åpen pub helger hele året. Det er nesten 3,5km til Søgne sentrum men bare en liten spasertur til Høllen på en strandvei. I Høllen er der butikk og ferjeavganger til Ny Hellesund og Borøya.