Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vår Norges tur”
Anmeldelse av Gunders Kafe

Gunders Kafe
Vurdert som nr. 1 av 5 Restauranter i Søgne
Kjøkken: Norsk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 3. august 2021

Fra hytta på Tvedestrand til Stavanger, så valgte vi å spise lunsjen her. De hadde litt lite lunsj retter synes jeg. Jeg valgte makrell og den var kjempegod! Men 3 makrell var litt i meste laget for en lunsj, men men. Kona hadde karbonadesmørbrød, sønnen vår pølse og chips, mens venninna til kona hadde en god fiskesuppe.

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, AST81
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (23)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 23 anmeldelser

Anmeldt 5. juli 2021 via mobile enheter

Usedvanlig hyggelig betjening og god hjemmelaget mat. Sjeldent følt oss så velkomne. Vi kommer tilbake. Anbefales.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Excursion58041939249
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. september 2020 via mobile enheter

Fin opplevelse for søndagsmiddag på vei til hyttetur i sørlands-skjærgården! God mat, rause porsjoner og hyggelig service. Ungene var superfornøyde når desserten var inkludert!

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, 186monicaj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

God mat/drikke og store porsjoner. Hyggelige servitører. Passer for alle i familien. NB! Veldig god biffsnadder!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, joarb171
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Veldig bra sted! Svært sjelden en finner slik god og hjemmelaget mat rett ved veien. Det var slike steder Michelin en gang lette etter. Neppe en stjerne der nå, men mat helt etter boka!
Vi hadde stekt makrell, som sikkert hører til sesongen. Veldig moro å få rabarbrasuppe til denne. Vi hadde også biffsnadder av den smakfulle sorten. Ikke badet i fett, men skikkelige stykker av kjøtt og grønnsaker.
Hyggelig og rask sørvis.

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, helgek449
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Gunders Kafe, så også på

Har du vært i Gunders Kafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.