Kjempegøy

Vi var en familie på tre, hadde en super opplevelse. Meget god kunnskap fra vår guide om flora og... les mer

Anmeldt 11. august 2023
Freedom36262130358
Kristiansand, Norge
Et eventyr på Eventyrisen

Vi var en gjeng studenter fra NMBU Friluftsliv som ble godt tatt imot av hyggelige guider og... les mer

Anmeldt 20. september 2022
nmbuf

Anmeldt 18. september 2020

Med stor skepsis dro vi inn til breen i 20 sm vind og snø. Men Steinar og Åsmund (guidene) hadde rett. I mye vær, er det bre du skal gå på (med guide!).

De delte av kunnskap sin om Jotunheimen, floraen, isbreen og historien. Turen ble så mye mer enn bare en tur inn i isen. 19 mennesker i forskjellig fysisk form kom alle tilbake med stor mestringsfølelse og stjerner i øynene. Dette anbefales. Takk for turen!

Dato for opplevelse: september 2020
Takk, Z2343HIkristinm
Anmeldt 17. september 2020

Vi var en gruppe på 19 stk som fikk være med Steinar og Åsmund på Svellnosbreen. Å gå med guide i fjellet anbefales virkelig! Så mye kunnskap, erfaring og godt humør delt, det blir ikke siste turen med Spiterstulen Bre- og Fjellføring!

På bildene ser det ut som om været ikke var helt topp, men det la vi ikke merke til, vi hadde det helt fantastisk! Kan ikke annet enn å anbefale denne turen!

Dato for opplevelse: september 2020
1  Takk, Silje Margrete A
Anmeldt 14. juni 2020 via mobile enheter

Veldig kjekk tur opp til breen, og spektakulær blåis. Vil virkelig anbefale dette! I tillegg er deg flinke guider, som kan mye.

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, Iselinoo
Anmeldt 30. juli 2019 via mobile enheter

En helt fantastisk tur. Gode guider og en helt eksklusiv opplevelse i fantastiske omgivelser.

Turen varer ca. 9 timer. Starter fra Spiterstulen og går over den Svelnosbreen før enn avslutter med en times klyving til toppen av Galdhøpiggen

Vår gruppe/taulag besto av 8 deltagere + 2 bredførere. Et fint antall og vi så ingen andre mennesker før vi på toppen. Hvor vi møtte alle de som hadde gått sommerruten på andre siden av fjellet.

Dette er en tur som anbefales for de som ikke ønsker å gå i kø opp på Galdhøpiggen.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, ivarjn
Jcbergum, Eier på Spiterstulen Bre- og Fjellføring, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. juli 2019

Takk for hyggelig tilbakemelding :) Velkommen tilbake!

Anmeldt 28. juli 2019 via mobile enheter

Fantastisk opplegg med spreke kule guider! Anbefales på det varmeste !! Veldig god kontroll med fokus på sikkerhet.

1  Takk, Even L