Vi var en familie på tre, hadde en super opplevelse. Meget god kunnskap fra vår guide om flora og... les mer
Vi var en gjeng studenter fra NMBU Friluftsliv som ble godt tatt imot av hyggelige guider og... les mer
Helt topp opplevelse! Turen startet presist og gikk i akkurat passe tempo opp til Svellnosbreen. Pauser jevnlig, med informasjon fra guidene om det vi så rundt oss. Turen gikk deretter ut på breen med de flinke og dyktige breførerne. Breførerne hadde meget godt humør og og var fulle av entuiasme og humor! Nok av tid til å ta bilder og nyte synet rundt seg under selve turen på breen. Kan anbefale andre interesserte å melde seg på og bli med på tur til Svellnosbreen mens den enda er her.
Det kan være litt kaldt ved og på breen, så det er lurt å ha med seg nok lag med klær og vindtett jakke og bukse. Gode sko med høy kant er også lurt. Gjerne fjellstøvel eller annen type høy vannavvisende sko. Det er også viktig å ta med gode hansker.
Hei!
Tusen takk for gode skussmål og påpekning av bekledning. Håper vi sees igjen :)
Når man går så høyt kan været skifte fort. Derfor er det veldig trygt å gå i gruppe med egen fører. I tillegg er det veldig sosialt og hyggelig å bli kjent med nye mennesker🙂
Hei, så gøy at du fant det hyggelig å treffe nye folk. Vi erfarer at det sosiale aspektet å være med på guidet tur er en vel så viktig (om ikke enda viktigere) faktor som sikkerhetsaspektet.
Håper vi sees igjen :)
Vi hadde to fantastiske dager med flott vær, fine turer, og fantastisk utsikt. Guidene til Spiterstulen Bre- og Fjellføring var veldig dyktige, hyggelige og omtenksomme. Noen gode historier fikk vi også :)
Vi gleder oss allerede til neste gang:)
Utsikten og været kan ikke vi ta creds for, men veldig hyggelig at du koste deg på tur med oss. Håper vi sees igjen :D
Bare positive ting å si om denne gjengen. Vi tok turen opp til Eventyrisen, en helt fantastisk opplevelse i strålende sol. Vi var ute i siste liten med å bestille, men de var fleksible og kastet seg rundt for å møte våre ønsker. Breen var vakker, og vandringen var spennende og variert. Sigurd var en erfaren og kompetent guide, avslapppet og morsom. Anbefales på det sterkeste, en opplevelse vi sent vil glemme!
Veldig gøy å lese at dere koste dere, og tusen takk for gode ord!
Anbefaler dette på det varmeste! Dyktige turguider og morsomt opplegg. Dette skal gjøres igjen!
Bare å melde seg på
Tusen takk, håper vi sees på neste års Påskesus ja!
Jeg og en venninne ble med på brevandring, veldig kul opplevelse! Takket være flinke guider fikk vi en nydelig tur, både med hyggelig samtale og fantastisk natur. Litt fysisk tungt i starten av turen, men ikke noe uoverkommelig!
Vi gikk med Emil og Sigurd, og kommer gjerne igjen. Takk for turen!
Tusen takk! Håper vi sees igjen :)