Fantastisk bre- og topptur!

Hadde en fantastisk bretur i privat gruppe fra Krossbu til Leirvassbu, med topptur til Storebjørn... les mer

Anmeldt 6. august 2021
736espend
Tønsberg, Norge
Brevandring og Galdhøpiggen

Brevandring og tur til Galdhøpiggen med guide Iver fra Fyrst og Fremst var to 10/10 opplevelser... les mer

Anmeldt 16. juli 2021
268magnusm
Oslo, Norge

Anmeldt 26. juli 2020

«Den kjekkeste fjellturen jeg har vært på!» - Eivind 10år
Resten av familien var også strålende fornøyd!

Takk, F1918UXmariannes
Anmeldt 24. juli 2020

En fantastisk tur på blåisen. Leder i gruppen var flink til å tilpasse hastigheten og pauser underveis. Mye kunnskap om isbree og sikkerhet. Moro for store og små i dag som fikk prøve seg i en isbree sprekk med god sikring!

Kan absolutt anbefales!

Takk, 00md77
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Tusen takk for en super brevandring på Bøverbreen! Vår guide Brage var tålmodig, kunnskapsrik og veldig behjelpelig. Turen ble lagt opp til våre ønsker og behov!
Vi vil anbefale Fyrst og Fremst til alle som skal på bretur i sommer!

Takk, madeleinem833
Anmeldt 20. juni 2020 via mobile enheter

Dette anbefales alle å oppleve! Det å klatre i blåisen var helt FANTASTISK! Takket være Iver, Jostein og Dennis ble dette en tur vi aldri glemmer☀️Vi kommer garantert tilbake hit!

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, janickea2015
Anmeldt 25. juli 2019 via mobile enheter

Vi hadde en fantastisk tur fra Krossbu til Kalven og vandring på smørstadbreen og Bøverbreen. Vår fantastiske turleder Iver tok oss trygt opp på toppen. Dette var min 60 års bursdagsgave og ble gjennomført med min mann, min sønn og hans samboer. Været var strålende og alle var veldig fornøyd. Takk Iver- du er topp

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, 633helgan