Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Fantastisk bre- og topptur!

Hadde en fantastisk bretur i privat gruppe fra Krossbu til Leirvassbu, med topptur til Storebjørn... les mer

Anmeldt 6. august 2021
736espend
,
Tønsberg, Norge
via mobile enheter
Grottevandring

Me hadde ein kjempeopplevelse med grottevandring i Domdalen. Både store og små hadde stort utbytte... les mer

Anmeldt 24. august 2020
H5373XLtomk
Les alle 29 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (29)
Filtrer anmeldelser
29 resultater
Vurdering fra reisende
29
0
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
29
0
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 29 anmeldelser
Anmeldt 24. august 2020

Me hadde ein kjempeopplevelse med grottevandring i Domdalen. Både store og små hadde stort utbytte av dagen. Me synst alle at Iver va ein herlig type med stor fortellerglede, og madammen seie da skada heller ikkje at han va ganske flott å sjå på.

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, H5373XLtomk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2020

«Den kjekkeste fjellturen jeg har vært på!» - Eivind 10år
Resten av familien var også strålende fornøyd!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, F1918UXmariannes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2020

En fantastisk tur på blåisen. Leder i gruppen var flink til å tilpasse hastigheten og pauser underveis. Mye kunnskap om isbree og sikkerhet. Moro for store og små i dag som fikk prøve seg i en isbree sprekk med god sikring!

Kan absolutt anbefales!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, 00md77
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Tusen takk for en super brevandring på Bøverbreen! Vår guide Brage var tålmodig, kunnskapsrik og veldig behjelpelig. Turen ble lagt opp til våre ønsker og behov!
Vi vil anbefale Fyrst og Fremst til alle som skal på bretur i sommer!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, madeleinem833
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juni 2020 via mobile enheter

Dette anbefales alle å oppleve! Det å klatre i blåisen var helt FANTASTISK! Takket være Iver, Jostein og Dennis ble dette en tur vi aldri glemmer☀️Vi kommer garantert tilbake hit!

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, janickea2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser