Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Reine smakar frå eit framifrå kjøken”
Anmeldelse av BrimiBue

BrimiBue
Vurdert som nr. 1 av 1 Smått og godt i Lom
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 15 - USD 112
Restaurantdetaljer
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Førsteklasses spisested basert på lokale råvarer. Kokkene arbeider i et åpent kjøkkenlandskap, og slår gjerne av en prat om det er tid til det.
Brimiversjonen av roastbeeftallerken er noe av det beste jeg har spist.(Bildet viser en spekematanretning fra siste besøk). Butikkutsalget står i stil, en tur hit når du likevel er innom bør du unne deg. På Nye Brimibue vil du få nydelig mat servert i flotte stilrene lokaler av et imøtekommende vertskap. Sving innom!

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, jorunf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (135)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

5155 av 135 anmeldelser

Anmeldt 22. september 2018 via mobile enheter

Spiste hver vår lunsjrett med lokalt øl. Begge deler fint servert , bra service og koselig kelner. Smakte deilig! Fulgte opp med nydelig eplekake og suksessterte - kjempegodt !!

Dato for besøk: september 2018
Takk, Fetsund
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. september 2018 via mobile enheter

Spiste 4 retter med med mye lokalt produsert. Både fisk og kjøtt var fortreffelig. Veldig hyggelig folk som driver og jobber her. Profesjonelt, men folkelig. Anbefales.

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, 476fredrikh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2018

Spiste lysing, en hvitfisk som smakte fortreffelig med og var lekkert anrettet puré og stekte poteter. Lokalt Lomb øl er utmerket til.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Gudbrand T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. august 2018 via mobile enheter

Ble meget skuffet og da mest over menyen. Fantes ikke forretter og kun 3 hovedretter på menyen og 1 dessert. Dette holder ikke, når Arne Brimi blir profilert på ett høyt nivå på dette spisestedet. Hvor er de lokale tradisjonene og råvarene, Arne?
Kan desverre ikke anbefale dette spisestedet, finn ett annet sted å spise i Lom.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Kjaate
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Har du vært i BrimiBue? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din