Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skuffende opplevelse. En person”
Anmeldelse av BrimiBue

BrimiBue
Vurdert som nr. 1 av 1 Smått og godt i Lom
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 15 - USD 114
Restaurantdetaljer
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Skuffende opplevelse. En person i ledelsen hadde en uforskammet oppførsel grunnet misforståelse med booking som ødela hele opplevelsen.

Dato for besøk: juli 2020
4  Takk, kristianb341
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (137)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2832 av 138 anmeldelser

Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Lite utvalg i retter tidlig på dagen. Tre av de fem rettene var sjømat og med allergi gjenstod det da bare to å velge mellom, rømmegrøt eller svinekjake. Jeg valgte sistnevnte og kjøttet var mørt og godt, byggottoen var litt vel syrlig og pregløs og hele retten totalt sett var kjedelig. Det hadde gjort seg med mindre byggotto og gjerne noe grønnsaker til for å løfte retten for jeg syns ikke den var verdt 265kr. Samboeren bestilte ørret og var noe kjedelig sammenliknet med den han åt i Skjåk dagen før, men ellers god. Kunne nok gjort seg om ørreten var grillet i stedet for kokt.
Maten var grei nok, men jeg hadde forventet mer av både smak og service når man betaler såpass!
Ble nok med det ene besøket.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Linda A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Tydelig populært sted i Lom. Vi var heldige og fikk bord uten å vente, men så at det var kø hele tiden. Vennlig og effektiv service. Morsomt å se at Brimi-en selv tok et tak i oppvasken. Maten var i toppklasse - særlig anbefales fiskesuppen.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, TorTj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Vi kom hit ca kl 1630. Ble stående kort tid ved døren før det kom en kelner bort. Vi spurte om de hadde bord for 2, for å spise. Det hadde de. De hadde også bord til 4 for de som kom rett etter oss. Vi ble stående litt til og måtte spørre om vi bare skulle finne et bord....ja, det skulle vi. Da vi var på vei til å sette oss ned, så kom samme kelneren og spurte om vi kunne finne et annet bord, for det kom 8 personer til, så de måtte slå sammen noen bord. Ok, da flyttet vi oss. Vi satt oss ned, og skjønte raskt at vi måtte gå til disken for å bestille. Menyen sto på en tavle på veggen i det åpne kjøkkenet. Det var ikke store utvalget, derfor fant vi fort ut hva vi ville ha. Jeg gikk for å bestille og fikk da beskjed om at de som nettopp hadde bestilt før meg var siste bord som fikk bestille før de stengte for å gjøre klart til kvelden. Da spurte jeg om hvorfor vi da fikk et bord for å spise når man ikke fikk kjøpe noe. Det kunne ikke han som sto der svare på. Og det er forståelig, han tok kun i mot bestillinger og var ikke den som sa vi kunne komme inn. Vi kunne få sitte og drikke der da, men det var ikke aktuelt. Vi gikk et annet sted. Her har kommunikasjonen mellom de ansatte sviktet. Dette fører til misfornøyde gjester, og vi kommer ikke tilbake. Mulig maten er god der, det kan ikke vi uttale oss om. Vi satt kun vet et bord i 5 minutter.....

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, cover2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020

Det følgende gjelder middagsserveringen etter 19 med fast meny. Her gjør man et seriøst forsøk på å lage kvalitetsmat. Ennå litt røffe i stilen (man får vannkanna på bordet med beskjed om å servere seg selv), men maten smakte utmerket. Savnet brød, men til gjengjeld er det godt med fantastiske poteter til hovedretten. Det er ikke billig, men man får det man betaler for! Fine, lyse og moderne lokaler.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Haakon_can
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Har du vært i BrimiBue? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din