Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En matopplevelse”
Anmeldelse av BrimiBue

BrimiBue
Vurdert som nr. 1 av 1 Smått og godt i Lom
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 15 - USD 112
Restaurantdetaljer
Anmeldt 28. juli 2020

Jeg var innom restauranten på formiddagen for å sjekke at bestillingen var OK. Det var den, men resepsjonisten var litt vell ivrig på å selge oss 4 retters i stedet for 3 retters, som vi hadde bestilt samt å selge oss vinpakke.
Vi forhørte oss litt hos noen kjente i Lom og de anbefalte 4 retters meny.
Ved ankomst bestilte vi så det, - og angret ikke et sekund på det. Arne Brimis datter ønsket oss velkommen og ga oss noen gode vinanbefalinger - selvsagt ble det Arne Brimi sine egenimporterte viner - og vi angrer ikke på det. Arne Brimi var der selv og han og Tina ga oss fantastisk service og mye god lun humor over en utmerket middag. Det hele ble en stor opplevelse!!

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Victor R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (135)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2226 av 135 anmeldelser

Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Sjelden har jeg vel blitt SÅ skuffet! Brimi har jo alltid stått for solid, tradisjonsrik mat, men dette var nedtur. Selv hadde jeg spekemat. Fikk en liten tallerken med 2 skiver spekeskinke, masse flatbrød og en liten klatt smør. Klatten med smør måtte jeg dele med min kone som valgte rømmegrøt. Hun fikk en liten, halvkald, porsjon uten smør og sukker/kanel. Smør hadde hun forsåvidt ikke trengt da det ikke ville ha smeltet på den kjølige grøten. På toppen av det hele måtte hun kjøpe rødsaft ved siden av. En liten flaske som kostet en "formue". Det hele ble altså en meget dårlig og DYR opplevelse. Selv om Lom kan kalles en turistfelle er det ikke dermed sagt at man skal flå sine kunder. Dette ble for trist tatt i betraktning at vi hadde hatt samme lunsj dagen før. Dobbelt så mye mat (med saft inkludert) for halve prisen. Dette var trist Brimi.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, pah1962
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Vi stoppet i Lom og fikk noen fine timer. Vi var helt uten forventninger da vi gikk inn på Brimibue. Vi var ganske ‘lunken’ da vi bestilte svinekjake. Dette ble en matopplevelse i toppklasse. Vi er kjempefornøyd. Hyggelig personale og god service. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Peder_tom
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Skuffende opplevelse. En person i ledelsen hadde en uforskammet oppførsel grunnet misforståelse med booking som ødela hele opplevelsen.

Dato for besøk: juli 2020
4  Takk, kristianb341
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Lite utvalg i retter tidlig på dagen. Tre av de fem rettene var sjømat og med allergi gjenstod det da bare to å velge mellom, rømmegrøt eller svinekjake. Jeg valgte sistnevnte og kjøttet var mørt og godt, byggottoen var litt vel syrlig og pregløs og hele retten totalt sett var kjedelig. Det hadde gjort seg med mindre byggotto og gjerne noe grønnsaker til for å løfte retten for jeg syns ikke den var verdt 265kr. Samboeren bestilte ørret og var noe kjedelig sammenliknet med den han åt i Skjåk dagen før, men ellers god. Kunne nok gjort seg om ørreten var grillet i stedet for kokt.
Maten var grei nok, men jeg hadde forventet mer av både smak og service når man betaler såpass!
Ble nok med det ene besøket.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Linda A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Har du vært i BrimiBue? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din