Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Digg lunsj hos Brimi”
Anmeldelse av BrimiBue

BrimiBue
Vurdert som nr. 1 av 1 Smått og godt i Lom
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 16 - USD 119
Restaurantdetaljer
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Meg og mine to brødre stoppet innom for en rask lunsj. Lillebror valgte rømmegrøten som han proklamerte etterpå som prikken over i-en (etter at vi hadde besteget Galdhøpiggen....), mens meg og storebror valgte fiskesuppe. Meget god smak på alt, helt OK pris ift hva vi forventet. Skulle gjerne tatt en helaften og testet 4-retter.. Får bli neste gang

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, olangset
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (138)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2327 av 138 anmeldelser

Anmeldt 1. august 2020

Vi var 8 stykker som skulle ha avslutning på en ukes rundtur i fjellheimen her, og for en avslutning......... 4 retters middag med vinpakke signert Brimi innfridde til de grader, her var det god service gode smaker og en fin reise matmessig litt mye klang i rommet, og det var litt lytt

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Berg F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020

Jeg var innom restauranten på formiddagen for å sjekke at bestillingen var OK. Det var den, men resepsjonisten var litt vell ivrig på å selge oss 4 retters i stedet for 3 retters, som vi hadde bestilt samt å selge oss vinpakke.
Vi forhørte oss litt hos noen kjente i Lom og de anbefalte 4 retters meny.
Ved ankomst bestilte vi så det, - og angret ikke et sekund på det. Arne Brimis datter ønsket oss velkommen og ga oss noen gode vinanbefalinger - selvsagt ble det Arne Brimi sine egenimporterte viner - og vi angrer ikke på det. Arne Brimi var der selv og han og Tina ga oss fantastisk service og mye god lun humor over en utmerket middag. Det hele ble en stor opplevelse!!

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Victor R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Sjelden har jeg vel blitt SÅ skuffet! Brimi har jo alltid stått for solid, tradisjonsrik mat, men dette var nedtur. Selv hadde jeg spekemat. Fikk en liten tallerken med 2 skiver spekeskinke, masse flatbrød og en liten klatt smør. Klatten med smør måtte jeg dele med min kone som valgte rømmegrøt. Hun fikk en liten, halvkald, porsjon uten smør og sukker/kanel. Smør hadde hun forsåvidt ikke trengt da det ikke ville ha smeltet på den kjølige grøten. På toppen av det hele måtte hun kjøpe rødsaft ved siden av. En liten flaske som kostet en "formue". Det hele ble altså en meget dårlig og DYR opplevelse. Selv om Lom kan kalles en turistfelle er det ikke dermed sagt at man skal flå sine kunder. Dette ble for trist tatt i betraktning at vi hadde hatt samme lunsj dagen før. Dobbelt så mye mat (med saft inkludert) for halve prisen. Dette var trist Brimi.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, pah1962
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Vi stoppet i Lom og fikk noen fine timer. Vi var helt uten forventninger da vi gikk inn på Brimibue. Vi var ganske ‘lunken’ da vi bestilte svinekjake. Dette ble en matopplevelse i toppklasse. Vi er kjempefornøyd. Hyggelig personale og god service. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Peder_tom
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Har du vært i BrimiBue? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din