Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Flott rom og mat.”
Anmeldelse av BrimiBue

BrimiBue
Vurdert som nr. 1 av 1 Smått og godt i Lom
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 16 - USD 119
Restaurantdetaljer
Anmeldt 22. september 2020 via mobile enheter

Overnattet en natt. Fikk et kjempefint rom i nordisk stil. Flott bad med gode toalettprodukter.
Spiste 3 retters middag om kvelden, den var bare fantastisk, noe av det beste jeg har smakt. God frokost som ble servert til bordet.
Meget vennlige ansatte, både i resepsjon og restaurant.

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, Elisabeth190502
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (138)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1519 av 138 anmeldelser

Anmeldt 7. september 2020

Hyggelig og imøtekommende ansatte. Fikk et nydelig rom med god standard i «nymoderne hyttestil»

Fikk servert en fantastisk 4 retters meny med norske råvarer med en godt tilpasset vinmeny.

Anbefaler alle som kjører gjennom / overnatter ved Lom å ta middagen her. Utrolig god mat til en god pris i forhold til andre steder i landet!

Dato for besøk: september 2020
Takk, kjmon
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. september 2020 via mobile enheter

Hadde denne restauranten vært i Oslo hadde den hatt en stjerne i Guide Michelin. Fantastisk mat basert på lokale/norske råvarer. Verdt allverdens omveier for et besøk.

Dato for besøk: september 2020
Takk, Jarl A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. september 2020 via mobile enheter

Bestillte elgkarbonadsmørebrød som vi fikk delt i to etter forespørsel og kremet paste med steinsopp. Maten var smaksrik og flott dandert. Personalet var hjelpsomme og oppmerksomme. Reint og pent i resturanten som ligger i flotte omgivelser. Kommer tilbake !

Dato for besøk: september 2020
Takk, Louise G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. september 2020 via mobile enheter

Dette er plassen å besøke i Lom .
Ypperlig service og nyydelig mat .Elgkarbonadesmørbrødet delte vi og hadde som forrett . Tagliatelle med kremet steinsoppsaus til hovedrett .
Var desverre ikke plass til dessert men det skal prøves neste gang
Det er bare å legge måltidsturen til denne Bui

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, ArntV5
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Har du vært i BrimiBue? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din