“Anbefales på Lom”
Anmeldelse av BrimiBue

BrimiBue
Vurdert som nr. 2 av 12 Restauranter i Lom
Anmeldt 27. august 2024

Utmerket god lunsj med hjemmelaget rømmegrøt og mye spekemat til (beste rømmegrøten min mann har spist). Velsmakende Oksekjake. Meget god service.

• Atmosfære
Takk, 870nino

Anmeldt 29. juli 2024 via mobile enheter

Spist lunsj her og gikk for rømmegrøt og brassert oksekjake med risotto. Begge deler var utrolig godt og det var stor og god porsjon. Service var hyggelig og fikk god anbefalinger til alkoholfri drikk til retten våre.

Takk, meten
Tina Brimi, Eier på BrimiBue, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2024

Hei, tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding, hjertelig velkommen tilbake! :)

Anmeldt 25. juli 2024 via mobile enheter

Har spist her før, veldig fin restaurant og fantastisk god mat.
Denne sommeren var vi her med barna. Det ble dårlig opplevelse når vi fikk vite at de ikke hadde noen barnemeny og kunne heller ikke lage til noe for barna, her har dere et forbedringspotensial!
Vi gikk en annen plass der det var mer tilrettelagt for barnefamillier.

Takk, Vidar O
Tina Brimi, Eier på BrimiBue, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2024

Hei, tusen takk for tilbakemelding! Barnemenyen hos oss er halv porsjon til halv pris. Hjertelig velkommen innom! :)

Anmeldt 23. juli 2024 via mobile enheter

Besøket vårt på BrimiBue var helt ubeskrivelig flott fra vi kom til vi reiste.
Finnes ikke ord som dekker hvor fornøyd og fantastisk vi er med vårt opphold hos BriniBue. Maten, servicen og følelsen av luksus og bli tatt i mot som konger og dronninger er det nærmeste vi kommer.
Kommer gjerne igjen og igjen ❤️
Dere som jobber der gjør en sååå god jobb og er så dedikert og supre. Takk alle og anbefaler dette sted på det varmeste.

Takk, Aud L
Tina Brimi, Eier på BrimiBue, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2024

Hei, tusen hjertelig takk for en god og varm tilbakemelding, det setter vi stor pris på. Håper vi ses igjen snart! :)

Anmeldt 21. juli 2024

Vi fikk hjørnebordet med utsikt ut over elva. Betjeningen var helt utsøkt. En smilende kunnskapsrik Iselin tok utmerket hånd om oss gjennom hele måltidet. Vi hadde tidligere besøkt BrimiBue og hadde vært fornøyd, men denne gangen overgikk de seg selv. Maten var helt utsøkt. Vi hadde en 5 retters meny med stor variasjon av smaker, men likevel harmonisk sammensatt. Ørret tartar, purreløk terrine, Kveite, Kalv og Jordbær var satt sammen i kombinasjoner som ha oss en symfoni av smaker og opplevelser. Vi skal tilbake - håper bare de har plass til oss for dette må være det beste spisestedet i fjellheimen!

• Atmosfære
Takk, Victor R
Tina Brimi, Eier på BrimiBue, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2024

Hei, tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding! Håper vi ses igjen snart! :)

Har du vært i BrimiBue? Del dine erfaringer!