Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Anne D
Anmeldelse av Fossberg Hotell
1,0 av 5 boblerAnmeldt 14. juli 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 2 710
  • Priceline
  • Agoda.com
  • eDreams
    kr 2 710
13.8 km fra Fossberg Hotell
Gratis parkering
Restaurant
kr 2 205
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Priceline
  • Agoda.com
    kr 2 205
  • Vio.com
0.2 km fra Fossberg Hotell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Kvilarsteinen
kr 3 175
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Agoda.com
    kr 3 175
0.1 km fra Fossberg Hotell
Raubergstulen
kr 1 350
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Agoda.com
    kr 1 350
16.3 km fra Fossberg Hotell
Gratis parkering
Restaurant
kr 700
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
Ingen bestillingsgebyrer
    13.6 km fra Fossberg Hotell
    kr 1 820
    Fullt refunderbart
    Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
    • Priceline
    • Agoda.com
      kr 1 820
    0.1 km fra Fossberg Hotell
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    kr 2 040
    Fullt refunderbart
    • Priceline
    • Agoda.com
      kr 2 040
    • eDreams
      kr 2 040
    21.0 km fra Fossberg Hotell
    Gratis parkering
    Restaurant
    kr 1 900
    • Priceline
    • Agoda.com
      kr 1 900
    17.9 km fra Fossberg Hotell
      18.5 km fra Fossberg Hotell
      Gratis Wi-Fi
      Gratis parkering
      Kleine, knusse kamer
        36.3 km fra Fossberg Hotell
        Gratis parkering
        Restaurant
        Se flere hoteller i Lom
        Anmeldelser (37)
        Filtrer anmeldelser
        37 resultater
        Vurdering fra reisende
        0
        11
        15
        7
        4
        Type reisende
        Tidsperiode
        SpråkAlle språk
        Flere språk
        Vurdering fra reisende
        0
        11
        15
        7
        4
        Se hva reisende sier:
        Valgte filtre
        Filtrer
        Oppdaterer listen ...
        1015 av 37 anmeldelser
        Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

        Hadde en natt her på bilferie. Ingen AC, så rom ut mot veien ble slitsomt da vi måtte ha vinduet oppe for luft. Burde vært brukt laken som holder overmadrassen på plass, min sklei av sengen ved den minste bevegelse, og dynetrekkene var ALT for store for dynene..
        Ellers var det grei standard på rommene og god frokost.

        Dato for oppholdet: juli 2020
        Reisetype: Reiste som et par
        Takk, siljemeretef2019
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
        Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

        Enkelt hotel i rundkjøringen i Lom, følelse av å bo på motell. Upersonlig, kunne trengt en oppussing og ingenting ekstra som kaffe e.l. Men det er rent og servicen er grei. Vi benyttet ikke bassenget men det så fint ut.

        Dato for oppholdet: juli 2020
        Reisetype: Reiste med familie
        2  Takk, TineH71
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
        Anmeldt 19. juli 2019

        Vi hadde booket to stk. dobbelt rom på Fossberg. Fikk rom i 4. etg. mot baksiden av hotellet. Rommene lå på hver sin side av gangen. Det ene var flott oppusset og i bra stand. Det andre rommet så ut til å være et rom som var i tilknytning et møterom. Helt OK standard, men liker ikke vegg til vegg teppe. Gardinene på dette rommet skulle også vært byttet, det gikk ikke ann å trekke dem helt igjen.

        Hotellet ligger midt i Lom sentrum, med alle fasiliteter rundt om. Godt med parkering tilknyttet hotellet.

        Frokosten var bra, og du ble spurt om du ønsket egg/bacon. Det eneste jeg savner er muligheten til å kjøpe halvpensjon tilknyttet cafeen som ligger vegg i vegg med hotellet.

        Supert med badeanlegg i tilknytning hotellet. Ellers var det et loungeområde i 1. etg. med en bar. Fikk servert lokalt øl her som kan anbefales!

        Romtips: Be om rom på baksiden av hotellet. Da slipper man trafikkstøy.
        Dato for oppholdet: juli 2019
        • Reisetype: Reiste med familie
          • Sted
          • Rom
          • Service
        Takk, jonasveiberg
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
        Anmeldt 26. august 2018

        - Beliggenheten gir gangavstand til alt Lom sentrum har å by på av restauranter, bakeri, vinmonopol, butikker, stavkirke, zip-line (Prestfosstraversen) mm
        - Hyggelig betjening
        - God frokost inkludert både buffet og servering av egg og bacon for alle som ønsker det
        - God restaurant med lokalt øl fra Lomb (prøv "Høgruta") og egen Bergomburger som kan anbefales
        - Bar med storskjerm
        - Svømmehall med boblebad og sauna, men ikke åpen før kl 10
        - Rommene har god plass, terasser og OK sengekomfort, men trenger sterkt modernisering

        Vårt opphold var subsidiert av MC-klubben, så jeg er usikker på reell verdi i forhold til pris.

        Romtips: Langt til frokostsalen fra nabobygg med svømmehall via innkledd gangbro. For mindre gangtid, kan man be om rom nær resepsjonen.
        Dato for oppholdet: august 2018
        • Reisetype: Reiste med venner
          • Sted
          • Rom
          • Service
        Takk, Gudbrand T
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
        Anmeldt 11. juli 2018 via mobile enheter

        Leide en liten leilighet til kr 850 kr. Det var ikke med sengetøy og håndklær. Det kunne kjøpes i tillegg. Også frokost kostet ekstra. Grei standard men det som ødela oppholdet var at vi måtte vaske ut av leiligheten selv. Det stod det ingenting om verken da jeg bestilte eller i ordrebekreftelsen. Hadde jeg visst det hadde vi funnet oss et annet sted.

        Dato for oppholdet: juli 2018
        Takk, Ruffen72
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
        Vis flere anmeldelser