Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (36)
Filtrer anmeldelser
36 resultater
Vurdering fra reisende
0
11
15
7
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
0
11
15
7
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 36 anmeldelser
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Her lå vi en natt på familierom. Deilig med skikkelig seng etter tre netter i telt. God dusj med godt trykk. Rent og fint. Inngang til svømmebasseng og badstu inkludert i prisen. Personlig ønsket jeg meg litt varmere vann i bassenget men resten av familien syns det var helt super temperatur. God frokost.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, sivsmestad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Hytten bar preg av dårlig vedlikehold og var svært slitt. Flekkete sofa som var dårlig å sitte i, salongbord med masse hakk, ødelagte og slitte utemøbler, ikke rengjort grill, knirkete senger og gammelt bad. Betalte for sengetøy og utvask. Forventet ikke luksus, men prisen står ikke i forhold til varen som ble levert. Dyrere enn hotellopphold for en familie på 5 der frokost er inkludert. Hjemmesiden er svak, og viser ingen bilder av hyttene. Her hadde det gjort seg med en malekost og litt oppdatering av møbler. Svært skuffet!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, C1862ELanned
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Hadde en natt her på bilferie. Ingen AC, så rom ut mot veien ble slitsomt da vi måtte ha vinduet oppe for luft. Burde vært brukt laken som holder overmadrassen på plass, min sklei av sengen ved den minste bevegelse, og dynetrekkene var ALT for store for dynene..
Ellers var det grei standard på rommene og god frokost.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, siljemeretef2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Enkelt hotel i rundkjøringen i Lom, følelse av å bo på motell. Upersonlig, kunne trengt en oppussing og ingenting ekstra som kaffe e.l. Men det er rent og servicen er grei. Vi benyttet ikke bassenget men det så fint ut.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, TineH71
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2019

Vi hadde booket to stk. dobbelt rom på Fossberg. Fikk rom i 4. etg. mot baksiden av hotellet. Rommene lå på hver sin side av gangen. Det ene var flott oppusset og i bra stand. Det andre rommet så ut til å være et rom som var i tilknytning et møterom. Helt OK standard, men liker ikke vegg til vegg teppe. Gardinene på dette rommet skulle også vært byttet, det gikk ikke ann å trekke dem helt igjen.

Hotellet ligger midt i Lom sentrum, med alle fasiliteter rundt om. Godt med parkering tilknyttet hotellet.

Frokosten var bra, og du ble spurt om du ønsket egg/bacon. Det eneste jeg savner er muligheten til å kjøpe halvpensjon tilknyttet cafeen som ligger vegg i vegg med hotellet.

Supert med badeanlegg i tilknytning hotellet. Ellers var det et loungeområde i 1. etg. med en bar. Fikk servert lokalt øl her som kan anbefales!

Romtips: Be om rom på baksiden av hotellet. Da slipper man trafikkstøy.
Dato for oppholdet: juli 2019
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, jonasveiberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser