Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fraværende glutenfritt tilbud”
Anmeldelse av Bakeriet i Lom

Bakeriet i Lom
Vurdert som nr. 1 av 1 Bakeri i Lom
Kjøkken: Skandinavisk
Middagsalternativer: Frokost
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Verre en trist at et bakeri i 2020 ikke har et eneste glutenfritt tilbud. Forstår de er små, men det er det mange andre som er også. Frarådes, finnes heldigvis bedre alternativer i området.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Alexander S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (445)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4246 av 445 anmeldelser

Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Mmm, dette var skikkelig godt bakverk.
Her kan du fråtse i godsaker om du har plass i magen. Vi endte opp med pistasj og kanelsnurrer og de var saftige og hadde tyngden de burde ha.
Anbefales selv om du må belage deg på litt kø.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Lill-Karin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

Familien spiste frokost på bakeriet i Lom, men mor med cøliaki fikk bare kaffe. Det er mange år siden jeg har opplevd at så stort bakeri har absolutt ingenting glutenfritt. Det hadde vært enkelt å fikse, -påsmurte glutenfrie knekkebrød? Glutenfrie brownies? Skuffet.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Extraordinary298462
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Ble anbefalt å legge turen hit på vei til Gerianger. Var mye mennesker utenfor så her var det tydeligvis populært. Tross litt folk var det effektiv organisering av folkemengdene og rask og hyggelig betjening. Bestilte litt diverse for å teste og kan virkelig anbefale sandwich, skolebolle og kanelknute. Fantastiske smaker til en rimelig penge. Kommer gjerne tilbake!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, davidnil
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2020 via mobile enheter

Koselig og fint bakeri. Var der rett før kl 17:00. Se sa de var åpent til kl 21:00.
Utvalget var så som så, trolig grunnet klokkeslett. Gulrotkaken var smellgod!

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, Cberge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bakeriet i Lom, så også på

 

Har du vært i Bakeriet i Lom? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din