Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kun et navn”
Anmeldelse av Bakeriet i Lom

Bakeriet i Lom
Vurdert som nr. 1 av 1 Bakeri i Lom
Kjøkken: Skandinavisk
Middagsalternativer: Frokost
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Gledet oss til å teste det beryktede bakeriet i Lom. Det var tydelig at det er et populært bakeri. Det var lang kø utenfor da vi kom dit i 11 tiden på en lørdag. Da vi endelig kom innenfor dørene, så ser vi at betjeningen tar i kanelboller og bakst etterhvert som folk bestiller. De bruker ikke klyper eller hansker. Ser de tørker seg på hendene på baklommen av buksen og fortsetter og tar i varene. Da det blir vår tur så spør jeg høflig om de kan bruke klype eller hanske. Hansken kom på og vi bestilte sandwich med spekeskinke og parmesan, kanelboller og kaffe for å ha med. De som jobbet der virket stressede.
Sandwichen var to brødskiver av et veldig godt og ferskt brød med mye salat, litt spekeskinke og muligens et hint av parmesan. Følte at jeg spiste to skiver ferskt brød og måtte lete etter spekeskinke og parmesan.Kanelbollene var gode, men jeg har smakt mye bedre andre steder.
Bakeriet i Lom er et greit bakeri. Jeg tenker at nå har jeg sjekket ut det. Been there,done that, stikker ikke innom neste gang jeg i Lom.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, cover2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (441)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3640 av 442 anmeldelser

Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Etter anbefaling fra mange valgte vi å spise middag (pizza) på bakeriet i Lom. Det ble en lite minneverdig opplevelse. Satte oss ned ved et bord som ikke var ryddet. Det tok 20 minutter før det ble ryddet og vi måtte senere be om at det skulle vaskes. Burde ikke være nødvendig i disse Corona tider. Stedet (uteområdet) var heller ikke hyggelig med masse søppel (papir, sugerør, matrester...) liggende mellom bordene. Lite imøtekommende betjening og svært begrenset meny (bla.a ingen glutenfrie alternstiver). Bestilte lemonade til barna og fikk halvfulle glass. Kunne vært litt mer generøse til den prisen. Pizza kom omsider etter 35 minutter. Maten var god, men omgivelser og service trekker helhetsinntrykket såpass ned at det får terningkast to.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, kristianjantzenl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Tomat-focacciaen, kanelsnurrene og brødene er ekstremt gode og verdt ventingen (populært sted og stort sett alltid litt kø)

Dato for besøk: juli 2020
Takk, marcusbD9791JJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Verre en trist at et bakeri i 2020 ikke har et eneste glutenfritt tilbud. Forstår de er små, men det er det mange andre som er også. Frarådes, finnes heldigvis bedre alternativer i området.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Alexander S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Mmm, dette var skikkelig godt bakverk.
Her kan du fråtse i godsaker om du har plass i magen. Vi endte opp med pistasj og kanelsnurrer og de var saftige og hadde tyngden de burde ha.
Anbefales selv om du må belage deg på litt kø.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Lill-Karin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bakeriet i Lom, så også på

 

Har du vært i Bakeriet i Lom? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din