Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sommerferie”
Anmeldelse av Bakeriet i Lom

Bakeriet i Lom
Vurdert som nr. 1 av 1 Bakeri i Lom
Kjøkken: Skandinavisk
Middagsalternativer: Frokost
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Alltid vært et besøk, men i år må man ha stor tolmodighet hvis man ønsker bakervarer. 1-2 timer i kø! Men siden det er ferie, får det være greit. Fantastiske gode bakervarer.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, thoybakk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (445)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3236 av 445 anmeldelser

Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Det er så mye å velge mellom at det kan bli vanskelig å bestemme seg. Men gå for kanelsnurren!! Det er det beste du kan få her og det er lenge til neste gang du vil finne en kanelsnurr som er like god!!

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Reisejente85_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Nydelige bakverk og deilig pizza.
Håndverk og sjarm i ei lita bygd.
En plass du må innom.
God service av personalet, effektive, så køen gikk hurtig unna.
Utrolig god gjærbakst.
Her kommer vi garantert flere ganger innom.
På gjensyn.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, trondag
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Ja så he me prøva Bakeriet i Lom då. Etter å ha stått i kø kom me inn te velduftande bakeverk. Kakene var bare nydlege, men faktisk he eg fått like gode Kaneslsnurrar og det er på Bakarhuset i Brunkeberg i Telemark. Men at Bakeriet i Lom lever opp te rykte er heilt sikkert.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Kai T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Lang kø da vi kom men det gikk fort unna. Vanvittig gode kanelboller! Vi kjøpte også sandwicher til lunsj, utrolig gode! Anbefaler en tur innom bakeriet om du tar turen til Lom’

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, sivsmestad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bakeriet i Lom, så også på

 

Har du vært i Bakeriet i Lom? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din