Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“I kø for godbiter ”
Anmeldelse av Bakeriet i Lom

Bakeriet i Lom
Vurdert som nr. 1 av 1 Bakeri i Lom
Kjøkken: Skandinavisk
Middagsalternativer: Frokost
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Kanelsnurrene og lunsjpakkene anbefales. Verdt prisen. Det er verdt å stå litt i kø for å få handlet her. Covid organisert med malte avstandsstriper i asfalten og håndsprit før og etter besøk.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, hanss345
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (445)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2832 av 445 anmeldelser

Anmeldt 27. juli 2020

Hva er egentlig greia med dette stedet - kjørte innom på veg til Måløy - for å kjøpe et brød eller to - 40 m lang kø - nei takk !!
Dette var andre gang jeg prøvde på 2 år. Gidder ikke vente i 30 min for å kjøpe overprisede brødblingser

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Seaside172637
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Vi kom dit en lørdag kveld for en matbit. Det var kun uteservering da, men siden det var godt vær og varmt passet dette perfekt. Det var mye folk der og vi fikk beskjed når vi bestilte at det kunne bli opp til en times ventetid på pizza. Siden vi ble opplyst om dette var det helt greit. Pizzaen var verdt å vente på , kjempegod. Fikk også kjøpt godt lokalt øl. God mat, drikke og trivelig stemning. En fin kveld.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, HanneP501
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Var innom og kjøpte skillingsboller. Ikke kø rett før stengetid så besøket gikk fort uten unødig tidstap. Helt ok sted. Bollene smakte fortreffelig.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Peder_tom
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Alltid vært et besøk, men i år må man ha stor tolmodighet hvis man ønsker bakervarer. 1-2 timer i kø! Men siden det er ferie, får det være greit. Fantastiske gode bakervarer.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, thoybakk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bakeriet i Lom, så også på

 

Har du vært i Bakeriet i Lom? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din