Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Leverer hver gang”
Anmeldelse av Bakeriet i Lom

Bakeriet i Lom
Vurdert som nr. 1 av 1 Bakeri i Lom
Kjøkken: Skandinavisk
Middagsalternativer: Frokost
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost
Anmeldt 3. august 2020

Det var selvfølgelig en stopp innom bakeriet både på vei til og fra vår tur til Galdhøpiggen. Bakevarene vi kjøpte av ulike slag smakte helt utsøkt. Det vil bli flere stopp her neste gang vi skal i den retning, og det er heller ikke vanskelig å forstå hvorfor det er et populært sted. Anbefales om man ikke har benyttet denne muligheten.

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, 2014Eva
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (445)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2327 av 445 anmeldelser

Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Anbefaler kanelsnurrer, boller og skolebrød. Saftig og godt! Lang kø hele dagen, men verdt ventetiden.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, hannestorsve
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Bakeriet i Lom serverer pizza og bra har det vært. I dag opplevde vi 30 minutters ventetid for en fullstendig smakløs Salami. For mye ost, litt tilfeldig kastet utover artisjokk og paprika gjorde det ikke bedre. Jeg lurte faktisk på om man hadde glemt pizzasausen. Salami er vanligvis «piccante». Her smakte det ingenting. Dette holder rett og slett ikke. Vi får håpe de hadde en dårlig dag.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, halvoro2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020

Ja, køa er lang, men den går fort unna, og det er dessuten verdt å holde ut de minuttene det tar. Og er du lur stiller du deg i den 3-4 meter lange køa ved uteserveringa, da tar det i hvert fall kort tid å få godsakene. Hvis de har noe igjen da... Var innom bakeriet 4 ganger i løpet av noen dager i ferien, og 2 av gangene var de helt tomme for boller. Lunsjpakkene/sandwichene er kjempegode og verdt prisen, skolebollene, kanelsnurrene og skillingsbollene er av en annen verden og definitivt verdt prisen. Og prisen er faktisk lav! 29/35 kroner for en diger bolle er det virkelig ikke noe å si på. Om jeg skal trekke for noe må det være at det er alt for mye ost på pizzaen. Det er så mye at det grenser til uspiselig. Litt mindre ost på pizzaen altså, ellers tipp topp!

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Øyvind V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Kjøpte to smørbrød og et brød til 199kr. Det smakte veldig godt, men verken bedre eller verre enn de du får kjøpt på diverse andre bakerier i landet. Det som trekker ned var den lange køen store deler av dagen (vi kjørte forbi x fler) og at det var tomt for alle typer boller flere timer før de stengte.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, krirye92
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bakeriet i Lom, så også på

 

Har du vært i Bakeriet i Lom? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din