“Er toppen nådd?”

Kjøkken: Skandinavisk
Middagsalternativer: Frokost
Middagsalternativer: Frokost
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Besøkte det myteomspunnede bakeriet en lørdag i 14-tiden tidlig i august. Forventningene var store...
Etter å ha kjørt bil en stund før ankomst, var det naturlig å starte med et toalettbesøk etter å ha sikret et ledig bord på uteserveringen.
Til tross for et fancy toalettbygg som ser ut som en overdimensjonert vedstabel, var det lengre kø her enn i bestillingsluken. Årsaken var åpenbar - det var bare ett toalett for alle utegjester i det store, fancy huset. Trøsten var at veldig mange snudde i køen hver gang en ferdigtoalettert gjest kom ut og en åpen dør ga innsyn til toalettet. Synet minnet mest om slik man ser for seg et sprøyterom på Oslo S som ikke har sett en renholdsarbeider siden Pizaen kom til Norge. Altså skremmende nok til at de fleste valgte alternative toalettløsninger i nabolaget. Eller den spenstige elven, kanskje?

Betjeningen kjente ikke til rettenes ingredienser, selv om man reklamerer på nett med kjøtt fra Annies pølsemakeri på egne nettsider. Alle sandwicher/brødretter var utsolgt. Salamipizzaen var OK - pizza Margherita var bedre.
Glassene var glovarme og måtte skyldes et par ganger på bordet med medbragt vann fra karaffelen før det begynte å nærme seg postordretemperatur.
Butikken var utsolgt for alt av brødvarer - kun boller og brus igjen til den som kunne tenke seg å handle med seg litt til sitt neste måltid.

Spørsmålet er om de har falt for eget grep - klarer de ikke å håndtere sin egen popularitet og må ofre normale krav til standard og kvalitet?
Døm selv - for vår del er vi likevel villige til å prøve igjen én gang til.

Dato for besøk: august 2020
Takk, eWILVANG

Anmeldt 4. august 2020

Jeg synes rett og slett ikke det er noe spesielt med varene på dette bakeriet. Veldig mange andre bakerier har minst like gode varer, bedre utvalg, bedre priser og blidere folk bak diskene sine.

Takk, HildeM122
Anmeldt 3. august 2020

Det var selvfølgelig en stopp innom bakeriet både på vei til og fra vår tur til Galdhøpiggen. Bakevarene vi kjøpte av ulike slag smakte helt utsøkt. Det vil bli flere stopp her neste gang vi skal i den retning, og det er heller ikke vanskelig å forstå hvorfor det er et populært sted. Anbefales om man ikke har benyttet denne muligheten.

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, 2014Eva
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Anbefaler kanelsnurrer, boller og skolebrød. Saftig og godt! Lang kø hele dagen, men verdt ventetiden.

2  Takk, Hanne S
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Bakeriet i Lom serverer pizza og bra har det vært. I dag opplevde vi 30 minutters ventetid for en fullstendig smakløs Salami. For mye ost, litt tilfeldig kastet utover artisjokk og paprika gjorde det ikke bedre. Jeg lurte faktisk på om man hadde glemt pizzasausen. Salami er vanligvis «piccante». Her smakte det ingenting. Dette holder rett og slett ikke. Vi får håpe de hadde en dårlig dag.

1  Takk, Halvor O

Reisende som så på Bakeriet i Lom, så også på

Har du vært i Bakeriet i Lom? Del dine erfaringer!