Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Store fantastiske boller”
Anmeldelse av Bakeriet i Lom

Bakeriet i Lom
Vurdert som nr. 1 av 1 Bakeri i Lom
Kjøkken: Skandinavisk
Middagsalternativer: Frokost
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost
Anmeldt 23. august 2020 via mobile enheter

Veldig gode boller. Mega store skolebrød og kanelsnurrer. Er du i Lom må du ta turen innom dette bakeriet.

Dato for besøk: august 2020
Takk, kristinah271
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (446)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1721 av 447 anmeldelser

Anmeldt 21. august 2020 via mobile enheter

Fantastisk bakeri med ypperlige bakervarer. Flott beliggenhet. Kommer tilbake gang på gang.Kjøper med bakervarer til familien på Nøtterøy flere ganger i løpet av sommeren.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Hamsunsenteret2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. august 2020 via mobile enheter

Litt vanskelig å parkere, og kø for å få bestilt. Litt som Espa-bollene: Ryktet er bedre enn bakverket, og du finner ikke bedre bakeri i mils omkrets.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, KingKEB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

Når en er på besøk i Lom er det obligatorisk med et besøk på bakeriet. I høysesong må en rekne med å stå litt i kø, men det er en kø for dem som vil sitte ute og dei som vi inn. Litt kø har en tid til i ferien. Vareutvalget et det samme. Hyggelige medarbeidere og meget gode bakverk. Hyggelig å sitte ute og høre susen fra elva. Anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: august 2020
Takk, p_leriks2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Verdt alle de gode ordene de får! Fantastisk god gjærbakst og brød. Ofte kø på sommerstid, men det går relativt fort og er verdt det!

Dato for besøk: august 2020
Takk, Lasse R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bakeriet i Lom, så også på

 

Har du vært i Bakeriet i Lom? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din