Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk”
Anmeldelse av Bakeriet i Lom

Bakeriet i Lom
Vurdert som nr. 1 av 1 Bakeri i Lom
Kjøkken: Skandinavisk
Middagsalternativer: Frokost
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost
Anmeldt 7. august 2021 via mobile enheter

Så koselig Hyggelig betjening og kjempegod burger! Så fin atmosfære!. Spiste også pistasjbolle som smakte himmelsk!

Dato for besøk: august 2021
Takk, 699linnj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (454)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1014 av 454 anmeldelser

Anmeldt 4. august 2021

Koselig uteservering,men maten var veldig skuffende. Vi spiste en sandwich som absolutt ikke sto til forventningene - det var mer som er ordinære brødskive. Fra et bakeri med så god omtale hadde vi forventet mer.

Dato for besøk: august 2021
Takk, KariNordmann92
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juli 2021 via mobile enheter

Lang kø og luktet godt. Litt oppskrytt. Lite utvalg, og smakt bedre. Litt tørre snurrer. Men kjøpte også en eple muffens som car utrolig god. Så den kn anbefales. Saftig. Foccciæ m oliven var også god.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Linda S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2021

Vi var en familie på fem som spiste nydelig spekefjøl og bakevarer. Raskt levert mat, drikke, lokale råvarer og nydelige smaker. Vi var så uheldige å glemme en veske med alt av nødvendigheter; bankkort, nøkler ect, men Henrik på bakeriet gav oss dagens aller beste service; Fant busstider, og tilbød seg å sende vesken fra Lom - Loen med lokalbussen. Det gjorde både dagen og ferie enklere! Utrolig hyggelig å se at Bakerier i Lom leverer Norges beste service, på en ellers svært hektisk dag midt i høysesong. TUSEN TAKK!☺️

Dato for besøk: juli 2021
Takk, NKMG
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juli 2021

Svært gode boller av ulike slag! Vil virkelig anbefale å kjøpe med seg brød, de var nydelige. Veldig gunstige priser og hyggelig betjening.
Man bør ha god tid, vi stod i hvert fall en time i kø, da var vi der ved åpningstid.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 514annav
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Bakeriet i Lom, så også på

 

Har du vært i Bakeriet i Lom? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.