Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“NAM! ”
Anmeldelse av Bakeriet i Lom

Bakeriet i Lom
Vurdert som nr. 1 av 1 Bakeri i Lom
Kjøkken: Skandinavisk
Middagsalternativer: Frokost
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost
Anmeldt 10. juli 2022 via mobile enheter

Lang kø og ting tok tid, men det er absolutt verdt det. Hadde ei overnatting i Lom, var på bakeriet begge dagene. Vi spiste hveteboller, kanelsnurr, sandwich med ost og skinke og solskinnsbolle. Smakte alldeles nydelig! Absolutt verdt ett besøk om man kjører forbi eller overnatter i Lom. Koselig sted også.

Dato for besøk: juli 2022
1  Takk, FrkMarie89
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (469)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1519 av 470 anmeldelser

Anmeldt 9. juli 2022 via mobile enheter

Gode på bakevarer, dårlig på pizza. De er noe usikre på om de vil ha tynn bunn, eller om de vil gå for tjukk bunn. Konklusjonen er at de helgarderer seg med å gå for midt i mellom, noe som ikke faller helt i smak hos undertegnede. Dessuten har de for mye fyll. Less is more.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, adriversen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. oktober 2021

Store rosinboller nesten uten smak og rosiner, veldig deigete. Får mye bedre på bensinstasjon. Brød som var tørt dagen etterpå. Aldri mer handel der. Med de prisene burde det være kvalitet.

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, hugbre
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. oktober 2021

Etter å ha hørt så mye om dette bakeriet ble vi skikkelig skuffet. Det var heldigvis ingen kø og masse utvalg, så vi prøvde det meste, men ingenting vi spiste var bedre enn hos andre lokale bakerier. Personalet virkte sliten og var lite servise innstilt. Ingen smilte. Gulvene var skitten og personalet brukte ikke klipper eller handsker når de tok i bakervarene. Dessverre en dårlig opplevelse.

Dato for besøk: oktober 2021
Takk, louisrB1674TO
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. august 2021

Skjønner godt at dette snakkes varmt om og at man står i lange køer for å nyte noen av de fortryllende smakene man kan få kjøpt her. Nam Nam.

Dato for besøk: august 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, bj_rno265
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Bakeriet i Lom, så også på

 

Har du vært i Bakeriet i Lom? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.