“Skuffelse”

Kjøkken: Skandinavisk
Middagsalternativer: Frokost
Middagsalternativer: Frokost
Anmeldt 16. august 2022

Hadde gledet oss til deilig mat og bakevarer fra Lom bakeri, etter rykter om veldig god burger og flotte bakevarer. Veldig skuffet. Gjennomsnittlige bakevarer til en alt for høy pris. Ikke hadde de mat heller, bare et par sandwich lå igjen i disken.

1  Takk, HanneS931

Anmeldt 15. august 2022 via mobile enheter

Det er tradisjon for oss å stoppe innom Lom bakeri for å kjøpe kanelboller og brødvarer. Alltid blir vi møtt av store smil og god service - men hva har skjedd? Kvaliteten på produktene har heldigvis ikke tapt seg :)

Takk, HeleneFH
Anmeldt 14. august 2022

Etter 15 minutter i kø var det utsolgt for sandwich som vi skulle ha. Det sto fortsatt på menyen på tavla. Da vi sa at de burde hviske det ut eller skrive at det var utsolgt, slo de ut med armene og himlet med øynene.

Vi har stoppet der flere ganger de siste årene. Bakervarene er ofte tørre og smakløse. Nå blir det ikke flere stopp.

Renhold på toalett har også forbedringspotensiale.

Takk, 304h_vard_
Anmeldt 11. august 2022 via mobile enheter

Dessverre, nok en gang tørre bakervarer. Vi kjører ofte forbi, men de siste årene har kvaliteten sunket. Bakverket ligger fremme på disken og blir tørt. Neste gang kjører vi forbi!

Takk, annichenh0pland_
Anmeldt 15. juli 2022 via mobile enheter

Har alltid stoppet innom bakeriet i Lom for å kjøpe brød og boller. Og noen ganger var bakeriet målet for turen. Alltid god bakst med bra kvalitet! Denne gangen ble vi dessverre skuffet. Kjøpte brød og skolebrød, pistasj- og kanelboller. Bollene tørre og levde ikke opp til forventningene. Håper det bare var en dårlig dag for hvetebaksten og at det tar seg opp igjen til gamle høyder.

Takk, Lotte S

Reisende som så på Bakeriet i Lom, så også på

Har du vært i Bakeriet i Lom? Del dine erfaringer!