“God bakst, lang kø”

Kjøkken: Skandinavisk
Middagsalternativer: Frokost
Middagsalternativer: Frokost
Anmeldt 7. juli 2023 via mobile enheter

Var innom for å kjøpe bakst til lunsjen. Var lang kø, men de jobbet relativt raskt så gikk greit. Baksten smakte askeses nydelig

Dato for besøk: juli 2023
Takk, 676helenem

Anmeldt 25. juni 2023 via mobile enheter

Knall god pizza som falt i smak hos voksne og barn.
Nydelige kanelsnurrer og brød.
Hjelpsomme og flinke servitører.
Fin utsikt.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Sarah-Ann salth... S
Anmeldt 15. oktober 2022

Endelig skulle vi få prøvd ut bakerverkene vi har hørt så mye om, men først så ble vi møtt av betjening som kun snakket engelsk med kundene og som virket sure. Da vi skulle prøve disse bakerverkene, så smakte de ikke noe mye bedre enn annet bakerverk vi har spist i vårt liv, - og vi kjøpte det bakerverket som betjeningen fortalte var de mest populære. Men størrelsen var store. Det er mange sitteplasser med bl.a. utsikt til fossen, men kun et toalett så det var lang og treg kø utenfor.

Dato for besøk: oktober 2022
Takk, Ingeborg56
Anmeldt 21. august 2022

Det begynner å bære preg av å bli en pengemaskin. Bakeriet var fullt av veps som krøp over alt på bakevarene. Burde være noen form for beskyttelse mot dette. Det var så mye at man må sjekke bakevarene før man spiser. Stresset betjening som bare snakker Engelsk. Ingen som smiler eller virker som de synes det er hyggelig med kunder. Før var det hyggelig å komme dit. Det er litt bedre utenom sesong, men også da er det lite med smil å se. Kjøpte en Kaffe Latte som var sur. Lokket som ble klemt på ble ødelagt så det rant utover. Hadde kostet så lite å tatt et nytt. Dårlig opplevelse i dag.

Dato for besøk: august 2022
1  Takk, BTO75
Anmeldt 21. august 2022

Koselig sted, med nybakte bakervarer av beste slag- og kvalitet. Velsmakende uforglemmelige duftende varer, og ta gjerne en kopp aromakaffe og smaksprøver! d:o)

Takk, jans0der

Reisende som så på Bakeriet i Lom, så også på

Har du vært i Bakeriet i Lom? Del dine erfaringer!