Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God Pizza”
Anmeldelse av Milano Lom

Milano Lom
Vurdert som nr. 9 av 10 Restauranter i Lom
Restaurantdetaljer
Anmeldt 14. september 2020 via mobile enheter

Vi leste anmeldelsene av stedet på vei til Lom, og var virkelig i tvil om vi burde velge Milano. Ekspeditrisen vi spurte på apoteket svarte det motsatte, så vi tok sjansen. Vi rakk knapt å sette oss før servitøren kom, og vi fikk bestilt drikke. Da han kort etter kom tilbake spurte vi om anbefalinger av pizza, og han var svært behjelpelig. Pizza'ne kom kjapt og smakte kjempegodt. Tusen takk for oss.

Dato for besøk: september 2020
Takk, 465runes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (25)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1418 av 25 anmeldelser

Anmeldt 26. august 2020 via mobile enheter

Starter med det positive. Pizzaen var ok pluss. Bestilte en stor pizza med kebab på halve og en meksikansk vri på den andre. Måtte betale tillegg for å få 50/50, noe jeg aldri har opplevd tidligere. Det skulle medfølge hvit saus, noe som ikke kom. Måtte spørre etter. Elendig service. Tar deg ikke i mot, måtte plukke meny selv i en haug av slitne og møkkete menyer. Bordet var ikke vasket. Måtte bestille mat i baren (noe som er motstridende ift. de gjeldende corona-tiltak som foreslås). Nedslitt lokale. Og veldig dyrt! Betalte 410kr for en stor pizza og 2 x 0,33 med brus. En «burk» brus kostet virkelig 45kr. Synd at slike steder på slike plasser kan ta akkurat det de vil i pris, samt yte service på bunnivå; og det likevel trekker kunder.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, linimini
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Bestilte pizza uten løk, fekk ein pizza full i løk. Når vi fortalte det til servitøren sto han å såg på oss å sa «gå å snakk med han inne». Her må ein forvente null service.

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, gurof469
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Styr unna. Dårlig service. Overpriset deluxe! Smaksløse udelikate frossenburgere servert uten noe salat.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Tuvi21
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Bestilte 2 store pizzaer (de var tom for små) Det tok utrolig lang tid før maten kom, og når pizzaen endelig kom på bordet var de virkelig en skuffelse! Totalt smakløst!

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, GuroFenne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Milano Lom, så også på

 

Har du vært i Milano Lom? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din