Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En ok- pizza”
Anmeldelse av Milano Lom

Milano Lom
Vurdert som nr. 9 av 10 Restauranter i Lom
Restaurantdetaljer
Anmeldt 21. juli 2021 via mobile enheter

En grei pizza med litt seig bunn. Smaksrik tomatsaus, og godt med fyll. Trekk for sjampinjong som var hermetisk, ikke fersk. Fikk også brusk fra kjøttet.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, Malene B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (32)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

913 av 32 anmeldelser

Anmeldt 21. juli 2021

Skuffet over både burger og salat. Kunne laget det bedre hjemme, eventuellt fått det rimeligere på gatekjøkkenet på hjørnet ved siden av …

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, anonyma213
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. juli 2021 via mobile enheter

Kjempe-hyggelige ansatte, nydelig vegetar pizza nr37 og fantastisk god calzone nr 35. (Det var så godt at vi glemte å ta bilde) Maten kom mye raskere enn forventet i og med det er fellesferie. Smittevern var alle tiders. Alt i alt en flott opplevelse fra vi satte foten innafor til vi gikk ut. Upåklagelig! Anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 225villumsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. juli 2021 via mobile enheter

Grusom mat. Tørr kylling. Brent og tørr burger. Pizzaen var ikke god i det hele tatt, barna syns den smakte Grandiosa. Betjenengen var uenig siden ingen har klaget før, men jeg så mange halvspiste måltider på de andre bordene. Anbefaler ingen å spise her. Mer enn 1200 kr kastet bort på dårlig søppelmat. Måtte spise snacks på hytta for å få vekk den ekle smaken fra maten.

Dato for besøk: juni 2021
3  Takk, mortenp867
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. juli 2021 via mobile enheter

Smakløs pizza, tørr hamburger og en kyllingsalat dynket i saus (som ikke smakte godt). Maten var i tillegg veldig dyr, i forhold til kvaliteten.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, 746trudeb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Milano Lom, så også på

 

Har du vært i Milano Lom? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.