Anmeldt 4. juli 2018 via mobile enheter

Når man har Fondsbu og Solbjørg Kvålshaugen som referanse er jeg klar over at lista ligger høyt, men makan til middag vi fikk servert 1. juli har jeg ikke opplevd siden hjemmefester tidlig på 80-tallet; gryterett med kjøttpudding, tørrkokt ris og salat med kinakål. Det var bare Thousand Islands dressing som manglet, og den var faktisk savnet! Frokosten dagen etter løftet inntrykket noe, men middagen henger i. Når du da føler at det ikke er noe vertskap til stede, kun dårlig opplærte ungdommer, er det bare en turistmaskin. På spørsmål til hun som solgte drikke til middagen om hva som var på menyen, var svaret «vet ikke». For kr 2.000,- for 2 personer forventer du noe mer.

Dato for oppholdet: juli 2018
3  Takk, HenningHolmbakken
Anmeldt 28. mai 2018 via mobile enheter

Trivelig folk, følte meg velkommen:) God mat og fin utsikt! Skal tilbake dit! Var ganske fult da jeg kom dit men fikk sengeplass! Det er ikke noe luksus Hotel, men det kan man ikke forvente langt inni Jotunheimen!

Dato for oppholdet: august 2017
Takk, per kristian b
Anmeldt 26. september 2017

Vi skulle gå på Surtningssue og ville ha litt luksus i fjellheimen. Dobbeltrom i bygget ved siden av Memurubu var meget bra, flott bad og stor etasjekøye. Bord, skap og stoler. Middagen var bedre enn forventet og kom med lokal underholdning med trekkspel. Rett og slett en god oppladning før lang fjelltur.

Dato for oppholdet: september 2017
Takk, Petter E
Anmeldt 20. august 2017

En helt enestående beliggenhet, svært naturskjønt. Det må være en utfordring å drive et slikt sted, værforholdene kan være tøffe, det er vanskelig og dyrt å frakte varer inn og gjestesesongen er kort. Når det er sagt så er det et ganske merkelig at eierene ikke legger mer sjel i dette stedet enn de gjør. Eller er det bare slik det blir når du det ikke er konkurranse om gjestene - du har nemlig ingen alternative overnattingssteder der Memuru løper ut.

Bygningsmassen ser ut som noe som er drysset ut av en sekk - en stor bygning og en drøss små og slitne småhytter eller hva det er. Standarden er svært varierende. Vi sov på et firemannsrom med såkalt "svært enkel standard" - og beskrivelsen stemte. Til og med madrassene var nedliggete og svært enkle. Prisene på overnatting og servering er nesten komisk høye, dette er ferie for entusiastene. Men som sagt, det er ikke lett å drive hytteanlegg av typen Memurubu.

Likevel er det grunn til å påpeke et par ting som lar seg ordne ganske enkelt: Hvorfor er hyttas gneldrebikkje bundet rett foran inngangen slik at du umulig slipper unna? Hvorfor måtte vi spørre tre ganger (!) før noen kunne vise oss annekset vi skulle sove i? Hvorfor er det konsekvent ikke såpe på toalettanleggene?

Vi spiste en hyggelig middag med noen folk vi traff. Selve middagsalen er det ingenting å utsette på, men maten som ble servert var ganske uinspirerende, selv for dem som er middels kulinarisk interessert. Du drar ikke til Memurubu for å spise middagen der, for å si det sånn. Frokosten derimot, var av god norsk standard. Masse mat, inklusive den obligatoriske havregrøten. Sistnevnte var imidlertid kokt på vann, det gjør smaken relativt fattigslig.

Betjeningen på Memurubu ga inntrykk av å være fra Øst-Europa, pluss en og annen nordmann. Jeg er usikker på om jeg kan klage på dette, men generelt synes jeg at det er hyggelig å møte personer som har røtter på de stedene jeg besøker. Det var vel så som så med dette på Memurubu

Nedenfor Memurubu ligger noen fine teltplasser. Det virket fint å ligge der. Så hvis du gidder å drasse på et telt, er anbefalingen ganske enkel: Dropp Memurubu, slå heller opp teltet på plenen nedenfor.

Dato for oppholdet: juli 2017
5  Takk, Harald N
Anmeldt 28. juli 2017

Fint sted å overnatte når man kommer gående over fjellet, men synes stedet er i overkant kommersielt og bærer preg av å skulle profittere på det meste. Servicen er helt grei, vi fikk et par relativt sure, unødvendige kommentarer fra servicepersonalet som tilsynelatende bestod av sommervikarer, samt en bestyrer som prøvde å le det hele bort.
Rommene er greie, man får det man betaler for og etter en tur i fjellet er det hva man trenger. Man kan kjøpe wifi-tilgang for 25 kroner, men nettet er overbelastet og ganske tregt, så man får ikke akkurat hva man betaler for.

Helt greit opphold!

Dato for oppholdet: juli 2017